mstdgbkn Kamp II Mesajlar 427 Tepkime Puanı 1 Yer adana 21 Eyl 2011 #4,145 Ynt: Navara Kullananlar öncelikle turgay bey ve bülent bey iyi dilekleriniz için teşekkürler. aracın fotolarını henüz çekmedim ama ilandaki iki resmi koyayım şimdilik. cam filminden filan sonra detay fotoları koyarım inşallah.
Ynt: Navara Kullananlar öncelikle turgay bey ve bülent bey iyi dilekleriniz için teşekkürler. aracın fotolarını henüz çekmedim ama ilandaki iki resmi koyayım şimdilik. cam filminden filan sonra detay fotoları koyarım inşallah.
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 21 Eyl 2011 #4,146 Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Sende taktırdın yani Onu biliyorum ve yapıyorum da ama motor durduktan sonra kilitliyor galiba, galiba diyorum çünkü kontrol etmedim Genişletmek için tıkla ... abı ben 4 aydır falan kullanıyorum sadece sana bahsettıgım alarm ucunu takmamıstım ben onun yerıne bole bı cozum buldum. anahtarı cıkarıp kıtleme tusuna basıp kapıyı yapatırsan kıtlıyo abı merak etme ;D
Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Sende taktırdın yani Onu biliyorum ve yapıyorum da ama motor durduktan sonra kilitliyor galiba, galiba diyorum çünkü kontrol etmedim Genişletmek için tıkla ... abı ben 4 aydır falan kullanıyorum sadece sana bahsettıgım alarm ucunu takmamıstım ben onun yerıne bole bı cozum buldum. anahtarı cıkarıp kıtleme tusuna basıp kapıyı yapatırsan kıtlıyo abı merak etme ;D
Sinbad Kamp II Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Manisa 21 Eyl 2011 #4,147 Ynt: Navara Kullananlar Bende aracı satmayı düşünüyorum, fikir vermesi açısından ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz?
Ynt: Navara Kullananlar Bende aracı satmayı düşünüyorum, fikir vermesi açısından ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz?
mstdgbkn Kamp II Mesajlar 427 Tepkime Puanı 1 Yer adana 21 Eyl 2011 #4,148 Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Bende aracı satmayı düşünüyorum, fikir vermesi açısından ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... özel mesaj attım abi.
Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Bende aracı satmayı düşünüyorum, fikir vermesi açısından ne kadara aldınız söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... özel mesaj attım abi.
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 21 Eyl 2011 #4,149 Ynt: Navara Kullananlar hayırdır turgay abı ;D
Sinbad Kamp II Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Manisa 21 Eyl 2011 #4,150 Ynt: Navara Kullananlar Otomatik almayı düşünüyorum Tolgacım, hem hanımında kullanmama için bahanesi kalmayacak böylece
Ynt: Navara Kullananlar Otomatik almayı düşünüyorum Tolgacım, hem hanımında kullanmama için bahanesi kalmayacak böylece
mstdgbkn Kamp II Mesajlar 427 Tepkime Puanı 1 Yer adana 21 Eyl 2011 #4,151 Ynt: Navara Kullananlar ama bu araba biraz yavaş bence. diğer 174 lükte 32 lastik olmasına rağmen bastın mı fırlıyor ayrıca onun sesi de daha jeepvari. bu, bildiğin pickup. belki de 174 hp olduğundandır bilmiyorum ama sanırım navara olacaksa arazili bir le olmalı kısaca : 144lük yavaş
Ynt: Navara Kullananlar ama bu araba biraz yavaş bence. diğer 174 lükte 32 lastik olmasına rağmen bastın mı fırlıyor ayrıca onun sesi de daha jeepvari. bu, bildiğin pickup. belki de 174 hp olduğundandır bilmiyorum ama sanırım navara olacaksa arazili bir le olmalı kısaca : 144lük yavaş
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 21 Eyl 2011 #4,152 Ynt: Navara Kullananlar mstdgbkn' Alıntı: ama bu araba biraz yavaş bence. diğer 174 lükte 32 lastik olmasına rağmen bastın mı fırlıyor ayrıca onun sesi de daha jeepvari. bu, bildiğin pickup. belki de 174 hp olduğundandır bilmiyorum ama sanırım navara olacaksa arazili bir le olmalı kısaca : 144lük yavaş Genişletmek için tıkla ... 2 sinide kullanmış birisi olarak katılıyorum
Ynt: Navara Kullananlar mstdgbkn' Alıntı: ama bu araba biraz yavaş bence. diğer 174 lükte 32 lastik olmasına rağmen bastın mı fırlıyor ayrıca onun sesi de daha jeepvari. bu, bildiğin pickup. belki de 174 hp olduğundandır bilmiyorum ama sanırım navara olacaksa arazili bir le olmalı kısaca : 144lük yavaş Genişletmek için tıkla ... 2 sinide kullanmış birisi olarak katılıyorum
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 22 Eyl 2011 #4,153 Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Otomatik almayı düşünüyorum Tolgacım, hem hanımında kullanmama için bahanesi kalmayacak böylece Genişletmek için tıkla ... benimki satılık bende manuel 174 ün tadı farklı oluyor diyordum zaten
Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: Otomatik almayı düşünüyorum Tolgacım, hem hanımında kullanmama için bahanesi kalmayacak böylece Genişletmek için tıkla ... benimki satılık bende manuel 174 ün tadı farklı oluyor diyordum zaten
Sinbad Kamp II Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Manisa 22 Eyl 2011 #4,154 Ynt: Navara Kullananlar O km almayı düşünüyorum ben Doğuş, ama sen üste 40-50 verirsen düşünebilirim
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Eyl 2011 #4,155 Ynt: Navara Kullananlar hadi bakalım yine alışverişler başlamış...hayırlısı olsun... da kim satıyor kim alıyor... desemde gidişat belli ...... ;D
Ynt: Navara Kullananlar hadi bakalım yine alışverişler başlamış...hayırlısı olsun... da kim satıyor kim alıyor... desemde gidişat belli ...... ;D
Sinbad Kamp II Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Manisa 22 Eyl 2011 #4,156 Ynt: Navara Kullananlar Doğuş aracını manuelle değiştirmek istiyormuş Bülent Abi
red34 Zirve Mesajlar 1,905 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 22 Eyl 2011 #4,157 Ynt: Navara Kullananlar ooo güzel o zaman ...araba hazır desene... senin araba Doğuş a gidecek gibi ha.... hayırlısı.....
Ynt: Navara Kullananlar ooo güzel o zaman ...araba hazır desene... senin araba Doğuş a gidecek gibi ha.... hayırlısı.....
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 22 Eyl 2011 #4,158 Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: O km almayı düşünüyorum ben Doğuş, ama sen üste 40-50 verirsen düşünebilirim Genişletmek için tıkla ... Bende ln65 hilux alıp 38 bogger takmaya düşünüyorum
Ynt: Navara Kullananlar Sinbad' Alıntı: O km almayı düşünüyorum ben Doğuş, ama sen üste 40-50 verirsen düşünebilirim Genişletmek için tıkla ... Bende ln65 hilux alıp 38 bogger takmaya düşünüyorum
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 22 Eyl 2011 #4,159 Ynt: Navara Kullananlar kısacası gaz kesmekten bıktım geri vitesi söktürüp devamlı ileri gitmek hoplayıp zıplamaktan korkmamak istiyorum
Ynt: Navara Kullananlar kısacası gaz kesmekten bıktım geri vitesi söktürüp devamlı ileri gitmek hoplayıp zıplamaktan korkmamak istiyorum
Sinbad Kamp II Mesajlar 402 Tepkime Puanı 0 Yer Manisa 22 Eyl 2011 #4,160 Ynt: Navara Kullananlar Oooo Bülent Abi baksana Doğuş her zamanki gibi formunda, projeleri de süper ötesi, benim araç gibi ufak projelerle ilgilenmez adam
Ynt: Navara Kullananlar Oooo Bülent Abi baksana Doğuş her zamanki gibi formunda, projeleri de süper ötesi, benim araç gibi ufak projelerle ilgilenmez adam