Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 636,723
Ynt: Navara Kullananlar

kardeş tampon 1730 tl tek parça dikkat edersen arabanının önünü kaplıyor.

Etiketler

tolgas' Alıntı:
yok abı sen otomatık ıstıyosun die soyledım okadar masraf ettın satarken bı ton zarar edıceksın....

Zarar edeceğim kesin ama yok parasına da verecek değilim, sonuçta standart araç değil, zaten satsam da alacağım yine navara ve yine aynı şekilde modifiye edeceğim, hayırlısı artık bakalım....

darktreys' Alıntı:
kardeş tampon 1730 tl tek parça dikkat edersen arabanının önünü kaplıyor.

ama ak sakallı dedenin sakalı gibi oluyor bence ;D dikkat edin hafif andırıyor

bugün lastiklere güvenip milli bir baraj kenarı balçığına daldım , her zamanki gibi askıda kaldım sonuç traktör oldu ;D

bu arada adanaki arkadaşlarım; tutku nissan özel servisine gitmeyin bence. yetkili servise ya da öztekin özel servise gidin.

günaydın arkadaşlar... valla tam cadde arabası olmuş navara... tertemiz vede çiziksiz.... ama yine de güle güle kullanın....

renk olarak hiçbir zaman bana göre değil....ilk orman rotasında tamamen renk değiştirir.....

red34' Alıntı:
renk olarak hiçbir zaman bana göre değil....ilk orman rotasında tamamen renk değiştirir.....

valla renk olarak haklısınız ama bizim araçlar genelde araziye girmiyor zaten ;D caddelerle kullanmak için alıyoruz pikapları

bülent abi her çamura girip çıkınca 4 tekeri söküp içindeki çamur keseklerini temizlemezsem 80 90 dedinmi balans yapıyor zangır zangır titriyor direksiyon... ne yapmak lazım bir methodu varmıdır bıktım ya

günaydın arkadaşlar... valla Doğuş zaman zaman bizimde başımıza geliyor asıl etken toprağın cinsinden kaynaklanıyor...bazı yerlerde çamur zamk gibi hemen yapışıyor vede zor cıkıyor ...yapılacak en güzel iş bulunduğun yerdeki yıkamacıda basınclı suyla güzelce yıkatman... biz her seferinde istasyonda güzelce yıkatıyoruz bir sorun kalmıyor...bence söküp temizlemene gerek yok.....

3.0 v6 iyi hoş ama 95 milyar iyi para ve bence navaraya 95 milyar verirken iki kere düşünmek lazım.