Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 616,664

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

aramıza hoş geldiniz o zaman ... aracın resimleri görebilirsek yapmak istedikleriniz hakkında yardımcı olabiliriz....tabii isterseniz.....

hocam teşekkür ederim ben de aslında çok ciddi offroad yapmıycam hem aracım güzel görünsün hem de tabii ki daha büyük lastikle arazide biraz zorlayayım istiyorum. ben de get yapacağım teşekkür ederim. kaç cm get yaptınız yan bunun sınırı var mı ?

sınırı var tabi , ben öne 3cm et kalınlığında flanş koydum arkayada 4,5 cm lik makas altı takoz ekledim.
getle yükseltmenin sınırı şöyle , fazla kalın flanş koyunca ,.3 cm den fazla koyunca üst salıncak süspansiyon kulesine çarpıyor bide amortisörün vidasını alt salıncağa takamıyorsunuz açıdan dolayı. arkada deneme yapmadım ama fren boruları uzatılırsa takozla baya bir yükseltilir tabi önle orantılı olması lazım ben arkayı biraz daha fazla yükselttim.

mesela bülent abinin kiti gibi bir kit süper bir kit bence...böyle kitler sorunsuz oluyor aracı canlı gördüm salıncakları amortisörleri vs çok farklı hepsi kitle geliyormuş. bunlar profesyonel kitler daha çok sizin ne düşündüğünüz önemli.

eski sayfalarda vardı resimlerim... şu anda bulamıyorum ama burada daha bilgili arkadaşlar var onlarda yardımcı olabilir size

red34 aracınızın fotorafları(profildeki araç) forumda varmı?Varsa link gönderebilir misin?

ilyas kardeşim sayfa da var ama nerelerde bilemiyorum ...olmazsa bir son halini sayfaya yüklerim...görüşmek üzere....

red34' Alıntı:
ilyas kardeşim sayfa da var ama nerelerde bilemiyorum ...olmazsa bir son halini sayfaya yüklerim...görüşmek üzere....
Buraya atarsan sevinirim merak ettim