KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Bülent Bey,
Yeni telefon numaralarımız diye bir şey yok aslında biz halen eski numaralarımızı kullanıyoruz Ama yine de vereyim . 0532 215 19 33 / 0532 742 38 53 / 0216 360 83 60
Daha önce sizlerden almış olduğum bilgiler doğrultusunda 4x4 LE'de karar kıldım. İyi bir pazarlık sonrası bayağı bir indirimde aldım. Banka ile ilgili işlemleri halledip ve bugün itibari ile siparişini verdim. İlk 6 aylık vergiden yırtmak için Ocak ayının ilk haftası teslim alacağım. Normalde çok kısa bir süre olmasına rağmen heyecandan bu süreyi bile beklemek zor geliyor. Aracı tanır tanımaz değişiklikler yapmaya başlayacağım. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Açıkcası aracı aldığım günden itibaren vakit bulabildikçe arazi şartlarında denemek istiyorum. İzmir'de oturtuğum için genelde kardan ziyade çamura girerim diye düşünüyorum Bu nedenle Copper ST düşünüyorum. Ancak kullanmak için araçta herhangibir değişiklik yapmam gerekicekmidir bu konuda bir bilgim yok.
vay vay vay vayyyyyy ;D ;D bu ne ya fiatlar ucmuş valla zor dostum zor şarkısı eşliğinde biz başka markalara yöneliyoruz o zaman ...... bu rakamlara kimse takmaz vinç traktör daha ucuza mal olur valla ;D neyse bunu da öğrenmiş olduk sayenizde tşk ler.........
arkadaşlar bu arada aklıma geldi vinç işini ihaleye cıkaralım ;D taktırmak isteyenler parmak kaldırsın ben ona göre pazarlıklara başlıyacağım .....birde ruhsat işleme durumunu sağlıklı bir şekilde öğrenebilirmiyiz yardımlarınızı bekliyorum ....sözün kısası sendikalaşmak şart oldu valla ;D ;D ;D .......
arkadaşlar bu arada aklıma geldi vinç işini ihaleye cıkaralım ;D taktırmak isteyenler parmak kaldırsın ben ona göre pazarlıklara başlıyacağım .....birde ruhsat işleme durumunu sağlıklı bir şekilde öğrenebilirmiyiz yardımlarınızı bekliyorum ....sözün kısası sendikalaşmak şart oldu valla ;D ;D ;D .......
bülent bey haklısınız bu fiyatlar bayağı bir pahalı , bugüne kadarki hiç bir aracımda vinç işletmedim ,bir ceza filanda yemedim ,ankaradaki bir kaç dostumda muayeneden bu şekilde direkt geçti haberiniz olsun ,arazi taşıtı yazdığı için ruhsatta bir problem çıkarmadılar ,hatta tavandaki aydınlatmaları,kürek, port bagajı bile sökmediler ,vinç işine gelince TMAX öneririm ,bende ön yargı ile bakıyordum ama en son aracımda gönül rahatlığı ile kullanıyorum 11,000 lbs lik bir t max işinizi çok rahat görecektir fiyatıda ,yaklaşık 1100 tl ,gezenbilir indirimi yaptırmayı unutmayın , hüma oto koray bey size yardımcı olur
berk kardeşim bence üstündeki lastiklerle bir çamura dal keyfini çıkar daha sonra diğer lastiklere bakarsın yada senin düşüncene de katılırım komple yeni lastik ve jantları verip yerine istediğin ebatta lastik ve jant alabilirsin amaaaaa alırken iyice araştır bence fiatlar değişken .....artı birde lastiklerin ebatlarına göre çamurluklarda işlem yapman gerekebilir kesme yada yapıştırma gibi vs vs...... oda olmazsa bu seferde yükseltmeye başlayacaksın kısacası daha işin başındasın ve lütfen birşey olursa haberleşelim biz yardımcı oluruz sana....... şimdiden kolay gelsin .......
Cihan bey ilgi ve alakanıza cok tşk ederim sağolun... eğer memnunsanız bizde memnun kalırız sonuçta aynı çamurda dolanıyoruz .... ;D yarın ilk işim verdiğiniz adresten ilgili kişiyle görüşmek olacak.....yalnız sizin araclarda problem olmayabilir de bizim ruhsatlarda ticari arac yazıyor ben o konuda emin olamıyorum bütün derdim o ....acıklamalarınıza tşk ler .....kısacası bir ayrım varsa boşuna uğraşmayalım....
Cihan bey ilgi ve alakanıza cok tşk ederim sağolun... eğer memnunsanız bizde memnun kalırız sonuçta aynı çamurda dolanıyoruz .... ;D yarın ilk işim verdiğiniz adresten ilgili kişiyle görüşmek olacak.....yalnız sizin araclarda problem olmayabilir de bizim ruhsatlarda ticari arac yazıyor ben o konuda emin olamıyorum bütün derdim o ....acıklamalarınıza tşk ler .....kısacası bir ayrım varsa boşuna uğraşmayalım....
bsayıl ,arkadaşımızdada aynı vincin 12,000 lbs var ,hatta kendisi benim eniştemdir ,vincinide ben alıp göndermiştim ,kendisine sorabilirsiniz gayet güzel kullanıyor ;D ;D
Bizim aracımız sizin aracınızla aynı. muayeneye gittiğimizde winç te hiç problem yaşamadık. Sadece çekidemiri için hafif bi problem çıkartır gibi oldular ama oda aşılıyor.
... bizim ruhsatlarda ticari arac yazıyor ben o konuda emin olamıyorum bütün derdim o ....acıklamalarınıza tşk ler .....kısacası bir ayrım varsa boşuna uğraşmayalım....