orjinal jantlarım 17 ydi ve bende eski aracıman kalma 265 75 16 federal couragia mt lastik vardı o nedenle resimdeki jantları aldım. offsetli olduğu için sanırım sürtme yapıyor...
Alanya da birtane yükseltilmiş navara var. Sanırım alt yapıyı baya bi değiştirmişler. Çok canavar duruyor siyah jantları ile. Tekrar görürsem resmini çeker eklerim.
s.a dün servisteydim , aracın arka aks keçelerinden yağ kaçağı varmıs buda bilyaları yağsız bırakıp boşluk yapmaya tetiklemis dün bıraktım saat 3 gibi aradılar 2 akis degiscek dediler kampanlar balatalar vs vs. 3400 lira gibi birşeyler çıkarttı adamlar kol center gibi çalışıyorlar maşallah. az önce sanayiye gittim ankaradan yan sanayi bilya siparisi verdim cuma günü gelecek keçelerle birlikte degistirecegiz... servis anlayısına yazıklar olsun. adamlar parça onarımndan bi haber ellerine ne geçerse değiştiriyorlar.. bide usta başıolacak adam diyorki bunu presle bilya takıyorlar ama biz bu riske giremeyiz. aksin yolda cıkma ihtimali felan var diyor. ! koskoca 4cx in aks bilyalarını degistirdim sanayide hicbirsey olmadı. adam bunu iddia ediyor. organize suç örgütü gibi ellerine ne geçerse atıp yenisini takıp faturaya yansıtıyor adamlar !
evet servislr malesef sadece değiştiriyorlar. E tabi parça parası alacakalr işçilik dediğin her türlü faturaya yansıyor sıkıntı yok. Adamlar niye uğraşsınki tamirle değiştir geç...
Bu arada kafamı karıştıran soru 2" yükseltme yapmadan 265.75.16 sığar mı sığmaz mı ? Bende direksiyonu sola kırınca sürtme yapıyor.
sagol abi , ankaradan bilya gelicek cuma günü presle takıcam
2 tanede keçe alıcam keçelerinide degistircem
benim frenler sıkma yapıyor demistim simdi meseleyi tam olarak kavradım olan şu
yağ soğukken yapısıyor sıcakken yapısmıyor. o yüzden sabahları yapıyormus. ve balatalara yapıstıgı icin aracın tam durması lazımmıs yoksa yapısmıyordu zaten. genede arabamı seviyorum olur böyle şeyler
biraz resim atalım sayfa renklensin... bayramda bulgar sınrındaydım ..eğer vaktiniz olursa iğneada ya bir uğrayın derim acaip rotalar cıkardım 2 sene de bitmez.... ;D