Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 581,647
Ynt: Navara Kullananlar

abi arabayı satıyorum bunu alıcam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-bundan-iyisi-yokkk-73673266/detay

Etiketler

abi hoşuma gitmiyor ya dün boğaçayında altını vurmuşum araba çok , çok yakıyor vs vs. arkanızdan gelirken zorlanıyorum salıncaklar çarpıyor kit almak lazım . en iyisi samurai şimdilik. bir kilit takarım birde vinç snorkel vs. dünki patrol çok iyiydi kısa şase araçlar daha iyi arazide... samurai ön arka sabit aks sağlam araç. ilandaki aracı gidip alacağım kafama koydum

hayırlı olsun doğuş

uğurİNAN' Alıntı:
hayırlı olsun doğuş

teşekkür ederim abi aracı alacak olan kişiden haber bekliyorum aracı verir vermez ilk işim samurai almak olacak. önce gidip kemeri gezeceğim , olmazsa trabzona gidip artvine geçeceğim ordan karayolu ile sürerek getireceğim... daha önce tecrüben varmı samurai ile veya 15.000 tl ye kadar önerebileceğin samurai varmıdır...

yok hiç kullanmadım ama motor küçük! bu seferde güç yüzünden zorlanacaksın!!!

turkakreb' Alıntı:
o zaman başka kısa şase, örn. pajero?

bütçe 15.000 tl

peki bu araç nasıl sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-en-iyisi-fazla-soze-gerek-yok-dosta-gelen-suzuki-74421019/detay

11.750 ye bırakıyormuş

Alacağın arac manuel olsun vitara düşünüyorsanda v6 2000motor olanı var o nu tercih et kısa şase.tam bir canavardır.

otecopel' Alıntı:
Alacağın arac manuel olsun vitara düşünüyorsanda v6 2000motor olanı var o nu tercih et kısa şase.tam bir canavardır.

abi ben manuel kullanamıyorum arazide zor oluyor ayağım alışık değil

prd bütçeyi gözden kaçırmışım ;D
dur bakalım buluruz sana bi araç Doğuş kardeşim ama hem 15000 tl hemde otomatik şanzıman zor değilmi?

aracımı acil satmam lazım , bu yazıyı kim okuduysa mesajımdaki imzama gözatsın lütfen.