KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
amanın bu program bana uyar gibi valla .... ;D arkadaşlar benim istasyonda tadilat işleri var ve halen devam ediyor 15 güne kadar bitecek ondan sonra rahatım ne derseniz varım ..... ;D yeterki sizin gibi değerli kardeşlerimle beraber olalım Barbaros kardeşim beni 23/24 ocak etkinliğine kaydedebilirsin bana uyar ve program eşlimi.... hnm ayrılmaz peşimden .. ;D
bülent bey eşinizide getirebilirsiniz ,antalya buluşmamıza ,yalnız konaklamalar çadır da olduğu için ,önlemlerinizi alın ;D ;D ;D ;D, ailecek gelen bir çok dostumuz var ;D
abicim istanbuldan gelen dostlarımızı ,geziye 2-3 gün kala ,bir şekilde programlarını yapıp sizi haberdar ederiz ,buluşma noktası vs , biz ankaradan gelenler ,istanbuldan gelenler ,bursa ve diğer şehirlerden gelen dostlarla ,afyon kavşağında buluşup antalyaya devam edeceğiz ,son hafta hepsinin saat ve detaylarını açıklarız ,katlımcı sayısı bir belli olsunda gerisi kolay ,
Bülent bey,merhaba
iki farklı gidiş üzerinde düşünüyoruz İstanbul grubu olarak.
Ya hep araç,yada uçak...
Araçla gelicekler netleşdikten sonra,İst'dan çıkış kararlaştırılıcak sanırım,ve Afyon'da diğer dostlarla buluşulucak veeee ver elini Antalyaaaaaaaa ;D