KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sağolun Barbaros Bey, Şirketten izin alabilirsem bende sizlerle tanışmayı çok isterim.
Umarım bir terslik çıkmaz. Ben izni konuştuktan sonra verdiğiniz link üzerinden kayıt yaptırırım.
Kayıt için son bir tarih varmıdır?
Erkan kardeşim ben arabama ihanet etmem ... ;D kutuplara desen arabamla giderim..... ama diğer arkadaşların düşüncesinede saygı duyarım... benim için problem yok.....eğer uçakla giderseniz off-roadun tadı olmaz bence yine de siz bilirsiniz ..
berk kardeşim günaydın .. o nasıl söz herhalde katılabilirsin hatta sen en başta gelmelisin .... eğer müsait olursan seni de bekleriz.......kolay gelsin.......
Günaydın Bülent Bey, Sağolun. Genelde o dönem yıllık staış toplantılarına denk gelir, ama şimdiden onu ocak sonunda yapılması için kulis çalışmalarına başladım
Bende aranızda olmayı çok istiyorum. Bu kadar sağlam ekiple yolda kalacağımı düşünmüyorum, benim içinde off-road için sağlam bir giriş olur herhalde.
Erkan kardeşimin yukarıda belirttiği gibi benim için uygun olan 2. seçenek.... yolda da buluşabiliriz antalya da da ben uyarım .......önemli olan diğer arkadaşların düşüncesi tabii.........
sende saol berk kardeşim merak etme yolda kalmazsın ....geride kimseyi bırakmayız beraber gideriz beraber cıkarız ..... gerekirse kulis işine bizde destek veririz benden söylemesi.... ;D
Erkan kardeşim ben arabama ihanet etmem ... ;D kutuplara desen arabamla giderim..... ama diğer arkadaşların düşüncesinede saygı duyarım... benim için problem yok.....eğer uçakla giderseniz off-roadun tadı olmaz bence yine de siz bilirsiniz ..
Şimdi ben orada biraz maymun iştahlı olucam. ;D
Kah Vx80, kah vx100 bissürü araç var,hepsinin tadına bakıcam ;D ;D
Ahmet Abi nin araçla biraz şahlanıcaz v.s ;D
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir yoktum ama arada sizin mesajları takip ediyordum. Berk aracın şimdiden hayırlı olsun.
Geziyi de gördüm, eğer olurda sefere çıkmış olmazsam bende kesinlikle katılırım. Benim lastiklerle size ne kadar uyum sağlayabilirim bilmiyorum ama nasılsa bizi kurtaracak bir araç bulunur, değil mi Bülent Abi
Turgay kardeşim günaydın valla bekleriz seni de iş programın müsaitse buyur gel iyi olur seviniriz.....geride kimse kalmaz merak etme gelen bütün kardeşlerimiz bizim için değerlidir ......
Sağolun Barbaros Bey, Şirketten izin alabilirsem bende sizlerle tanışmayı çok isterim.
Umarım bir terslik çıkmaz. Ben izni konuştuktan sonra verdiğiniz link üzerinden kayıt yaptırırım.
Kayıt için son bir tarih varmıdır?
son bir tarh yok sevgili berk sadece istanbul ekibi yol için program yapacak onlarla beraber hareket edersen afyonda diğer illerle buluşup buraya gelecekler
senin içinde hem zevkli hemde kolay olur linkden takip edebilirsin