KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
estafurullah Turgay ne demek dediğin gibi bende baktım fiatlar değişken ama elementin fiatı uygun ve siparişi verdim gelsin hemen taktırıcam sağa sola bakmaya gerek yok.. sıra geldi yedek lastik yerine şimdi de onunla ilgili çalışma yapıyorum ya sislerin oraya yada bagaja koyucam gibi lastik jant 35 kilo geliyor .. ;D arabada yer aramaya devam ediyorum.. ondan sonra da hedefime vinç işi girecek...........bu işin sonu yok yandık valla.. ;D
Turgay Abi Merhaba,
Bende Karşıyaka'da oturuyorum. Bu taraflara geldiğinde kesin görüşelim. Benim İstanbul ve Antalya programı bayi toplantılarımıza bağlı.
Ne yazıkki 2010 başı toplantı tarihi henüz netleşmedi. Denk getirebilirsem bende o tarihte orada olmaya çalışırım. Denk gelirsek Bülent Abimizin kahvesini içmeye gideriz artık
Tamam kardeşim,
Yola çıkamadan bir iki gün önce haber veririm ben. Zaten ben İstanbul'a varana kadar sen 3 defa gider gelirsin
Bülent Abi seni de rahatsız edeceğiz Allahın emri, öyle kahveyle kurtulur musun bilmem
herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim bol camurlu bol karlı bata cıka bi sene dilerim allah vincinze ve alt takımınıza zeval vermesin .....puahahaha ;D ;D ;D ;D ;D
Güzel bir yıl...mutlu başlangıçlar...sağlıklı günler...huzur dolu yaklaşımlar...ve bereketli paylaşımlar...2010 yılında ve gelecek her yılda sizinle olsun!
sevgili arkadaşlarım bu sayfayı açtığımda hiç umudum yoktu ama çok güzel günlere geldik sizleri tanıdığıma ve beraber tek yürek olduğumuza çok seviniyorum
Merhaba Abiler Arkadaşlar,
Biraz geç oldu ama anca kendime gelebildim, akşam çok kaçırdım galiba ;D
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Sizlere ve tüm sevdiklerinize mutlu yıllar...
iyi etmişsin Turgay kardeşim afiyet olsun başın ağrımıyorsa problem yok ... ;D çünki ben yatmadan evvel aspirin içtim..... ;D ;D dur birde sana dönsöz yollıyayım yeni yıl hediyesi olarak...... ;D