KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hoşbulduk .İyiyim çok şükür, umarım sende iyisindir. Kahvem hep aklımda en kısa sürede içmeye geleceğim. Tadilat işleri bitti galiba hayırlı uğurlu olsun
senin aracı her uğradığımda uzaktan kesiyordum. ...belki göz göze gelmiş bile olabiliriz ;D sadece birşey aklıma takılıyor, kasa arazide biraz hafif kalıyormu yani yere tam basıyormu merak ederdim.
yere basıyor hemde nasıl .. dikkat ettiysen üstteki sisler ve kasası 18 kilo ayrıca arka bagaj içinde boyum kadar kamyon krikosu ve 35 kilo gelen yedek lastik var .. ;D artı birde orjinal lastik altta yuvasında duruyor ... daha ne olsun dostum... ;D pek sıkıntım yok anlayacağın ...... ama kum geçişlerinde problem yaşatıyor arka ağırlıklar kısacası idare ediyoruz
evet Barbaros un dediğide var ama bende pek ona gerek kalmadı... zaten navara ların yeni tiplerinde de bu sıkıntılar pek yok en azından ben yaşamadım.......
yere basıyor hemde nasıl .. dikkat ettiysen üstteki sisler ve kasası 18 kilo ayrıca arka bagaj içinde boyum kadar kamyon krikosu ve 35 kilo gelen yedek lastik var .. ;D artı birde orjinal lastik altta yuvasında duruyor ... daha ne olsun dostum... ;D pek sıkıntım yok anlayacağın ...... ama kum geçişlerinde problem yaşatıyor arka ağırlıklar kısacası idare ediyoruz
Bir ara bende düşünmüştüm. İst. 50 km uzaklıkta hem yazlık hem kışlık gibi bir bahçeli evim var. Dolayısı ile götür getir işi fazla oluyor , sonra benim BJ 60 aynı işi görmeye başladı , arka koltukları yatırınca kapalı kasa kamyonet mübarek ;D ;D ;D