KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ohooo Allah muhabbetinizi arttırsın, maşallah
Ben ayın 22'sinde Kars'tan İzmir'e gidiyor olacağım yoksa hayatta böyle bir etkinliği kaçırmazdım, gerçi size ne kadar ayak uydururdum bilmem ama olsun, işiniz ne beni çeker dururdunuz
Turgay Abi ne yazıkki bayi toplantısı nedeniyle bende o tarihlerde İzmirde olucam.
İzmir'e geldiğinde müsait olursan görüşelim. Bülent abi'den önce bizim bir kahvemizi içersin. ;D
Bülent ABi offroad tecrübesinden değil lastik kondisyonundan dolayı diyorum, yoksa buralar da pek geri kalmaz
Gerçi senin için demesi kolay, o yükseklikle dağ keçisine döndürmüşsün aracı
Berk kardeşim evet önce İzmir olacak galiba, gelirim kahveni içmeye, hatta bizde Antalya grubuna inat girne-yunuslar-bostancı in-road yaparız olmazsa
valla Turgay kardeşim karlı ve buzlu zeminde de senin avantajın var .. evet ya doğru araba döndü dağ kecisine .. bana kalsa 5ila 10 cnm daha yükselticem de denge problemi beni düşündürüyor nissan a da danıştım abi sen bunu sat bir tır çekicisi al dediler.... ;D şimdilik bununla oynayıp duruyoruz sağlık olsun ne diyim.. sizin parkur da fena değil yani .. ben bi Barbaros la buluşayımda bakalım neler yapacağız ona göre karar vereceğim ama gitmişken aracı biraz daha yükseltebilirim belki..? bak konuştukça kaşıntım tutuyor ya..... ;D senin lastiklerde ne varki ..? gördüğüm kadarıyla sıkıntı yok gibi tabii resimden görebildiklerim.......
Aracı aldığımdan beri hala aynı lastikler üstünde, yükseltince ebatları değişecek diye bir türlü paraya kıyıp yeni lastik alamadım, yaklaşık 50 bin km'de yaptım, bırak araziyi yakında asfaltta bile güvenli olmayacak
Aracı aldığımdan beri hala aynı lastikler üstünde, yükseltince ebatları değişecek diye bir türlü paraya kıyıp yeni lastik alamadım, yaklaşık 50 bin km'de yaptım, bırak araziyi yakında asfaltta bile güvenli olmayacak
Yok, düşünmeye çoktan başladım da karar aşamasında biraz geç kaldım
Barbaros, o akşam bende arada bakıyordum foruma da dizinin o gün ve o saatte olduğunu bilmiyordum, artık kim dizinin takipçisi arkadaşlar söylesin ;D
dizi mi ..? hayırdır...arkadaşlar .. ??? ya milleti nasıl uyuşturuyorlar belli değil biri cıkıp yazıyor biri oynuyor evdekilere de ağlamak düşüyor .. ;D ben bu insanları anlamıyorum valla..... işte onun içinde ben kendimi off-road a verdim arkadaşlar ..... ;D