KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abi o zaman benim dediğimi bir düşün,bildiğim kadarıyla internet ortamında ki haritalar çok daha kulanışlı, hatta senin tanıdığın varsa bu sistemi belki cd çaların yerine bile monte ettirebilirsin
Nissan'ında 3 boyutlu arazi haritalı navigasyonu var ama ülkemizde faal değil.
3g ve wi-fiyi hiç denemedim, oturduğum yerde bile 3g yok. Ama cep telefonundan bugüne kadar bağlantı sorunu yaşamadım, sadece bazen bağlantı iyice yavaşlıyor.
3g ve wi-fiyi hiç denemedim, oturduğum yerde bile 3g yok. Ama cep telefonundan bugüne kadar bağlantı sorunu yaşamadım, sadece bazen bağlantı iyice yavaşlıyor.
Bülent Abi,
Ömer Bey'in yolladığı bağlantıya bir bak istersen, amerika fiyati 590 dolar. Ben almayı düşünüyorum, kardeşime sordurdum şu andan Amerika'da, bulabilirse aldırırım, bulamazsa artık ben gittiğimde kesin alırım. Navigasyon cihazlarından çok daha özellikli ve neredeyse ayni fiyata
ben tabi sadece bülent abinin sorusuna cevap vermiştim detaylı ve özellikli alet sayısı fazlaca var ama gerçekten ihtiyaca yönelikmi bilmiyorum bilmediğiniz rotalatda yol alacaksanız o rakamlara değer tabi ama bildiğiniz bölgede kaybolmaksa amaç çokda gerekli değil
işte olay budur cihan... ben bu dediklerini yapacak bir alet arıyorum ama fazla bilgim olmadığı için araştırma yapıyorum acıklamaların aydınlatıcı oldu benim için tşk ler kardeşim.. bu arada keyifler nasıl..?