Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 628,911

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

tık tık tık ... Berk ...Berk..... ??? valla Berk arabayı teslim aldı bizi unuttu ... ;D resimler....... ???

pekiiii 1 soru daha ... üst kapak varsa uygulama nasıl oluyor.. ???

Canan Hanım,
Yanılmıyorsam daha önce 800 tl demiştiniz, zam mı geldi yoksa

Abi ayıp ettin unuturmuyum hiç. İlk iş yükleyecem ama
Sinirden küplere binmiş durumdayım şu an Gene kavuşamadık arabamıza, delirmek üzereyim.
Anlamadığımız bir şekilde benim aracın plaka 10 gündür trafikten çıkmadı. Yarın kesin diyorlar ama, neyse sabrettik 3 sene 1 gün daha sabrederiz artık. ;D ;D

hımmm evet olabilir vede fena olmaz..tşk ler.... bu arada benim snorkelden haber varmı ve acaba antalya ya gitmeden takabilecekmiyiz.. ???

bu ne iş ya bir plaka bu kadar sürer mi.. ??? arabayı versinler biz takarız plakayı.... ;D

Barbaros Abi bu arada NVR_01 ile konuştum bugün. Senden aldığı kapağı takmamış. Kapakla ilgili senden bilgi alabilirmiyim? Birde sende fotoğrafları varmıydı?

Merhaba Beyler, bakın bakalım yolu görebilecek misiniz, bugün biraz kar yağdı da

Bülent Abi ben daha geçen perşembe plaka çıkmayınca, Geçici Plaka takalım dedim ama
Onlarda nedeni belirsiz böyle bir aksilik çıkacağını bilmiyorlardı. Adamlarda benden sıkıldı zaten. Günde 5-6 defa telefon ettim. İki güne bir gidip araca bakıp geldim iki hafta boyunca. Neyse umarım yarın çilem bitecek.

Abi sende buna karmı diyorsun ;D ;D ;D
(Bunu söyleyen İzmirli olunca iyice garip oluyor)

olsun Berk her işte bir hayır vardır dayan az kaldı.... ;D