KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yazdım Bülent . Zaten şu anda yoğun olarak yardımların toplanması ile ilgileniyoruz . Sonrada inşallah gidecekler ekibi üzerinde yoğunlaşmaya başalayacağız.
Selam lar şimdilik karsda gezenbilirden ben ve turgay bey var sadece eminim ilerde sayımız artacak tabi sayımızın artmasını beklemeyin gelen varsa başımız üstüne kazda yediririz gezdiririzde 23 nisan projesinde evet bende varım ama bu aralar arabamla uğraşıyorum silindir kapağı çatladı 23 nisana kadar halletmek için uğraşıyordum ondan projede fazla etkin olamadım ama allahın izniyle bu gün arabamı çalıştıracağım
Umarım bugün marşa basarsınız Proje nin bu taraftaki işleri iyi gidiyor, siz onu düşünmeyin. Size daha çok iş düşecek artık yavaş yavaş oradaki işleri konuşma zamanı geliyor.
Selam
Ahmet Bey projede aslında ben de varım, hatta okullardan en çok yardım alan benim eşimin çalıştığı okul, diğer okullardan geldi mi bilmiyorum ama afişlerde kullanılanlarda dahil fotoğraflarda bizim çektiklerimiz. 23 Nisanda burada olsaydım sizle de tanışmayı isterdim ama ben seferde olacağım.
Bülent Abi yalnızca kazını yemeğini mi bilirsin yoksa daha önce geldin mi
Evet sizi hatırladım Barbaros Bey ile temas ederek yardımcı oldunuz tekrar bu vesile ile bende kendi adıma size ve eşinize teşekkür ederim. Başka bir fırsatta tanışırız inşallah.
Umarım bugün marşa basarsınız Proje nin bu taraftaki işleri iyi gidiyor, siz onu düşünmeyin. Size daha çok iş düşecek artık yavaş yavaş oradaki işleri konuşma zamanı geliyor.
Selam
inşallah basacaz bu gün marşa kapağı rekteficiye götürdüm toplatım şimdi motor ustası takıyor akşama yollar beni bekliyor havada kapalı bide kar yağdımı dadınan yenmez