KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
getirmesine getirilirde.... ??? tuv den geçermi ...bizim trafikciler rahat bırakırmı..... ??? gördükleri yerde cıkarttırıyorlar yoksa parka çektiriyorlar....cıkaran bir kac araba sahibi biliyorum......
Günaydın Beyler,
Tuv olayı birazda şans işi, mesela benim tüm camlar film olduğu halde tuv'den geçtim. Bir arkadaşımın aracında hafif karartılmış yan camlar var diye kusurlu araç denilip geri çevrilmişti. Ufak yerlerde biraz daha rahatlar galiba
Abi benim arka cam 4 numara, şöför ve yolcu yanlar 3 numara, tuve gittiğim zaman ön camda 2 numaraydı, sıcak havalarda çok rahat ediyordum sorma : Sonra cam kırıldı şimdi film yok, orjinal hali.
Kontrol sırasında yüklseltmeyide sordum, eğer araçta lastik sürtmesi, görüş kaybı ya da benzeri durum yoksa sorun değil demişlerdi. Ön koruma demirleride kasanın yanlarından çıkmayacak, öne doğru çok uzun olmayacak ve lastik benzeri materyalle kaplı olacakmış. O zaman sorun etmiyoruz demişlerdi, hatta şu bizim yan basamaklar var ya, kurallara göre onlar bile sakıncalıymış
ön koruma için dediklerin doğru Turgay plastik olursa birşey demiyorlar yan basamaklarda orjinalde oldukları için ses cıkarmıyorlar eğer sonradan takılmışsa onada caz yapıyorlar... senin camlarda esaslıymış ha ... ama dediğim gibi uygulama heryerde farklı.....ben şimdi vinç işindende vazgecicem gibi sabah kilitli defransiyel fiatı istedim bakalım ne diyecekler... fiat uygunsa taktırıcam o zaman vince de gerek kalmaz.......bence sana biz direk silik lastik takalım daha neşeli olur karda.... ;D
Abi sorma, evvelsi gün öyle yolda bir gittim geldim zaten, bereket çok öyle yolda kaymışlığım varda alıştım panik yapmıyorum, yoksa araba şimdiye çoktan hurdaya çıkmıştı