Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 629,694
Ynt: Navara Kullananlar

doğrudur Erdal bey.... hele bir 556 sayfa olalım o zaman düşünürüz.. ;D ama biz yine buradayız ve dediğim gibi her zaman her konuda yardımcı olmaya hazırız.....kolay gelsin.....

Etiketler

günaydın ben dün den beri yeni bir navaracıyım ve antalyada yasıyorum tüm dostlara iyi bir gün dilerim

mulker aramıza hoşgeldin kardeşim ..... eh antalya da olduğuna göre seni Barbaros kardeşime emanet ediyoruz veeee hemen arabanda tadilata başlıyorsun .... ;D ;D önce yükseltme ve lastiklerden başlayalım istersen..... ne dersin.... ??? sonra da doğru Ahmet usta ya...

red34' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar diyerek güne başlayalım.... Erkan kod adın artık TEKİLA TANRISI ...... ;D ;D arz ederim..... ...

Abiiiii ;D şaka maka seviyorum yahu ;D
Birde tabi böyle hani sizinle felen güzel güzel gidiyor,bünyeye faydalı oluyor ;D

sevgili TEKİLA TANRISI ... ;D o zaman müsait bir zamanda tekila partisi verelim havalarda müsait.... ne dersin..... ??? ama biz seni daha cok seviyoruz kardeşim.....

red34' Alıntı:
sevgili TEKİLA TANRISI ... ;D o zaman müsait bir zamanda tekila partisi verelim havalarda müsait.... ne dersin..... ??? ama biz seni daha cok seviyoruz kardeşim.....

Abi bak dayanamadığım şeyler. ;D

1-Yaz-kış kamp yeterki kamp olsun ;D
2-Tekila partisi ;D

Bu davetleri kesinlikle kaçırmam söyliyim bak ;D ;D

o zaman bir program ayarlaması yapıyoruz .. dayan 1-2 hafta ....

vay vay vay tekila tanrısı eşliğinde biz ve parti ilk sıraya yazın beni cnmmmmmmmmmm ;D ;D ;D ;D

sevgiliğ arkadaşlar biz konuşmaktan bilgilerimizi tazelemekten zevk alıyoruz dolayısıyla çok syfada olsa bu işe gönül vermiş her arkadaşa her zaman desteğe hazırız kalabalık olmak yada yoğun olmaktan şikayetimiz yoktur sevgilerrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Heyt,enişteeeeeee seviyorum seni uleyynnnn ;D

günaydın mulder kardeşim ... veeee size de günaydın arkadaşlar.....