KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Barbaros bey günaydın
eger mümkünse ahmet abi ile görüşmek istiyorum .bu sabah şirkete gelirlen direksiyonumda bir tutukluk meydana geldi yani hidrolik devre dısı kalmış gibi oldu daha sonra düzeldi.Bi o kunuda görüşmek isterim. Ha bu arada dün hava limanında yanınıza gelmeye çalıştım ama ben gelene dek sizin araç gitmişti.
sanırım NAVARA dayanışması ; malesef günümüz insanlarının unuttuğu bir sey SELAM laşmak ben artık sabah olsunda buradan bir kaç kişiye selam diyeyim diye bekler hale geldim SÜPER YAWW
Merhabalar;
forumu ilgi ile takip ediyorum,
Üstadlara bir sorum olacak... Pathfinder 2008-2009-2010 modeller de kilitli difransiyel varmı? Varsa ise çalışma prensibi ne şekidedir?
Selamlar
Barbaros bey günaydın
eger mümkünse ahmet abi ile görüşmek istiyorum .bu sabah şirkete gelirlen direksiyonumda bir tutukluk meydana geldi yani hidrolik devre dısı kalmış gibi oldu daha sonra düzeldi.Bi o kunuda görüşmek isterim. Ha bu arada dün hava limanında yanınıza gelmeye çalıştım ama ben gelene dek sizin araç gitmişti.
Merhabalar;
forumu ilgi ile takip ediyorum,
Üstadlara bir sorum olacak... Pathfinder 2008-2009-2010 modeller de kilitli difransiyel varmı? Varsa ise çalışma prensibi ne şekidedir?
Selamlar
Ahmet kardeşi,m slm valla benim bir problemim yok kar düşünsün... ;D engelleri tanımam aşarım .... evin orası harika dün sabaha kadar kar yağdı etraf harikaydı....ben baya eğleniyorum ama diğer milleti bilemem kardeşim .. sen neler yapıyorsun ...??? arkadaşlar nissanlarda patrol hariç hepsi yarım kilit arz ederim...
Sinan Abi makyajlı olan modellerde [aynalarında sinyal lambaları olan çok kollu jant olan ve araca iniş ve çıkışları kolaylaştıran aynaların altındaki giriş lambaları olan ] eğim iniş ve çıkış asistanları vardır.Ancak makyajsız olanlarda bunlar bulunmuyor tamamen yeni kasa olan R52 kodlu araç ise 2012 de çıkar büyük ihtimalle saygılarımla
Ahmet kardeşi,m Selam valla benim bir problemim yok kar düşünsün... ;D engelleri tanımam aşarım .... evin orası harika dün sabaha kadar kar yağdı etraf harikaydı....ben baya eğleniyorum ama diğer milleti bilemem kardeşim .. sen neler yapıyorsun ...??? arkadaşlar nissanlarda patrol hariç hepsi yarım kilit arz ederim...