KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Barbaros Abi Merhaba. Gayet iyi gidiyor. Açıkcası araçtan çok memnumum. Ancak binekten Navara'ya geçince biraz alışma dönemi gerekiyor. Özellikle dönüşlere alışmak kolay olmuyor
Geçen hafta İzmir grubu ile ilk offroad gezimede katıldım . Benim için çok hoş bir deneyim oldu. Anlayacağın virus tam bulaştı. Aracın bu hali ile pek bir sorun yaşamadım ama seninde daha önce belirttiğin gibi arazide özellikle bu tarz gezilerde araçta bir miktar yükselme şart gözüküyor. İnsanın içi eriyor, alt tarafı taşlara çarpınca. Şimdilik biraz araca alışalım ve maddi durumu toparlayalım herşeyi sırasıyla yapacağım.
Bu arada gezinizi fotoğraflardan takip ettim. Çok şey kaçırmışız. Ellerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş. En kısa zamanda devamını bekliyoruz ...
zaten ben satacağım için boşluğu birinin doldurması lazımdı ;D
[/quote]
Abi hazır, grup yavaş yavaş toplanmaya başlamışken sen niye satıyorsun güzelim aracını? Ne güzel bir Navara dayanışması ve muhabbeti içindeyiz burada. Dünde Turgay abiyle buluştuk. İki Navara bile yanyana gelince güzel bir ortam oluyor. Şöyle tüm Navara'ları biraraya getirip bir gezi ayarlasak vazgeçirebilirmiyiz seni ;D