KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sarıyerden garipçe köyüne giderken( boğazın girişi oluyor) , üst yoldan orman yoluna doğru saptıktan sonra baya güzel bir iniş var çamurda zaten araba kendi gidiyor bir şey yapmaya gerek yok ;D ordan sağa doğru devam ....denizi görene kadar.Şile tarfındada ağva yolunda arziye girmiştim oralarda fena değil...Bu hafta sonu Kartalkayadayım bol kara gireceğim .
aa o yolu biliyorum gecen kış girdim ben ve plakayı bırakıp cıkmıştım..... ağva tarafı da fena değildir dalınacak baya yol var bizim tarafta....... kartalkaya resimlerini bekliyoruz o zaman ... size bol çamur ve kar diliyorum..... ;D
8-9 resim çektim Abi, gerçi hepsi kafes içindeydi, rüzgar çoktu diye hayvanları dışarı çıkarmadık. Benim Kaplan'a eş aramaya başladım şimdiden, yaza doğru bir tane ayarlayacaklar
maşallah ya hepside cok şeker .. ah ah biraz vaktim olsa 2-3 tane alırımda nasıl ilgilenirim bütün mesele bu.... ??? benim eğitimimden gecen canavar olur.. dur dur aklımı karıştırma... ;D
Arkadaşlar İst/Bahçeşehire yakın güzel rotalar varmı acaba elinizde standart bir araçla kırıcı olmayan ama sadece 4 çeker aracın geçebileceği bir parkur :-\
abi iyi iyi şükür sizde ne var ne yok ayşe abla nasıl iyimi selam söyle + güsel haber ufak kardeşim istanbul harbiye askeri müzeye düştü 12 ay orda gelip gidecem sık sık inşallah... ;D ;D ;D ;D
ooo ne güzel ya Duran ...senin adına sevindim kardeşim cok iyi olmuş senide bahaneyle görürüz artık..... ;D hatta arabayı da getir ufak ufak değiştiririz burada..... ;D Ayşe ablan da iyidir onunda selamları var hepinize ....