Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 654,187

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

fotograflar ve yükseltme kiti projesi icin yapılan çalışma gerçekten başarılı görünüyor..
Teşekkürler arkadaşlar paylaşımınız adına..

her zamanki gibi element trade ekibi yine süper bir iş çıkarmış başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar çok şık olmuş

Elinize sağlık, gayet güzel olmuş.
Kullanılan orijinal yükseltme kitimidir? Ayrıca lastik seçimi nedir?

Beğenen tüm arkadaşlara sevgiler ELEMENTTRADE yollara yeni orjinal ve sıradan olmayan makinalar çıkartmak için çalışıyoruz. Eylemlerimiz devam edecektir

ELEMENT TRADE' Alıntı:
Beğenen tüm arkadaşlara sevgiler ELEMENTTRADE yollara yeni orjinal ve sıradan olmayan makinalar çıkartmak için çalışıyoruz. Eylemlerimiz devam edecektir

Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Bu arada her zamanki gibi mütevaziliğimiz de üzerimizde ;D ;D ;D

gozukara' Alıntı:
stt 285-70-17 nin fiyatı nedir öğrenebilirmiyiz

gözükara slm elimde 265/70/17 var daha 1000 km olmadı....cooper discovery stt modeli 1750 gibi rakama verecem 5 adet 1 tanesi daha janta girmedi...

Takılıyorum Serhan kardeşim, yoksa yaptıklarınız ortada
Yol iyiydi, 2 gibi evde olabildim. Bu arada fiyat listesini bekliyorum hala haberin olsun

Sinbad' Alıntı:
Takılıyorum Serhan kardeşim, yoksa yaptıklarınız ortada
Yol iyiydi, 2 gibi evde olabildim. Bu arada fiyat listesini bekliyorum hala haberin olsun
En geç salı günü gibi elinde turgay merak etme bide senin aracı bi yapalım şanımız yürüsün )

ELEMENT TRADE' Alıntı:
En geç salı günü gibi elinde turgay merak etme bide senin aracı bi yapalım şanımız yürüsün )

Daha da yürüyecektir ona ne şüphe; navara kullananlar içerisinde benim kadar çok yer gezen yoktur herhalde gönüllü tanıtımınızı yapacağımdan da emin olabilirsin, gerçi şimdi bile yapıyoruz ;D

Sinbad' Alıntı:
Daha da yürüyecektir ona ne şüphe; navara kullananlar içerisinde benim kadar çok yer gezen yoktur herhalde gönüllü tanıtımınızı yapacağımdan da emin olabilirsin, gerçi şimdi bile yapıyoruz ;D
Eyvallah bu arada dünki tamirattan sonra aynı problem devam ediyormu ?

Kasa yine açılıyor bilgine, ama diğer parça ve lastikte bir sorun yok