KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Daha da yürüyecektir ona ne şüphe; navara kullananlar içerisinde benim kadar çok yer gezen yoktur herhalde gönüllü tanıtımınızı yapacağımdan da emin olabilirsin, gerçi şimdi bile yapıyoruz ;D
turgaycım asfaltsa iddaan itirazım yok ama arazi çamur kar kum diyorsan orda dur cnm kardeşim zorlamamnın sonu yok biliyorsun
ben periyodik bakımı ayda bir yaptırırım serveisten bakabilirsin yüzde doksanı arazide ama ;D ;D ;D
turgaycım asfaltsa iddaan itirazım yok ama arazi çamur kar kum diyorsan orda dur cnm kardeşim zorlamamnın sonu yok biliyorsun
ben periyodik bakımı ayda bir yaptırırım serveisten bakabilirsin yüzde doksanı arazide ama ;D ;D ;D
Eyvallah kardeşimde benim kastettiğim ki iddia değildi; Türkiye genelinde çok yer gezmekti. Gitmediğim yer sayılıdır, olurda araca birşeyler yaptırırsak gezdikçe haliyle aracıda göstermiş olacağım için öyle dedim
Arazi konusunda da haklısındır ama sadece şimdi sahip olduğumuz araçları ölçüt alıyorsak, yoksa biliyorsun benim memleketin her yeri zaten ufaktan off-road parkuru, bundan önceki araçlarım her ne kadar arazi aracı olmasa da mecburiyetten epey arazi gezisi yapmışımdır.
Kars gezisinde keşke memlekette olabilseydim de bölgemi size gezdirebilseydim, o zaman anlardın beni
iyi geceler element trade bişey sormak istiyorum aracın krom yan ayna kapaklarını nerden temin ettiniz markası yada hangi firmenın ürünü belirtebilirmisiniz saygılar...
arkadaşlar günaydın .. elementçi kardeşlerim acil tlf nunuz lazım desemm.. ??? tlf larınız acılmıyor ..... ??? yada sizin trafik muamele işlerini yapan bir firma vardı onların tlf larını alabilirmiyim zahmet olmazsa.... ??? tşk ler.........