Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,928
Ynt: Navara Kullananlar

günaydın arkadaşlar... herkese hayırlı haftalar dileyelim bir geziyi daha bitirdik ve geldik dedikodular az sonra...... ;D

Etiketler

Herkese Günaydın,
Bülent abi çok güzel özetlemişsin geziyi. Nasıldı diye sormaya gerek bile kalmıyor. Off-road bacağı nasıldı? Fotoğraflarınızı bekliyoruz.

yaw Erkanım sorma resimlerini çekmeyi unuttuk o hengamede yazık oldu ... ama en kısa zamanda o işide hallederiz.... Berk resimler ( Gezenbilir sünnet gölü buluşması ) adı altında topikte var kardeşim .... diğer arkadaşlarda bakmak isterlerse oradan izleyebilirler ...orada bütün resimler ..kız istemeler... evlenenler.... ;D köprü kıranlar... batanlar ....ve de cıkanlar mevcut tadına doyulmaz bir etkinlik oldu bence herkes o konuyu takip etsin...

hımm demekki dünden beri kimse uğramamış sayfaya.... o zaman bir daha günaydın arkadaşlar diyelim...

Erkanım günaydın ... bir dahaki toplantı için tekila stoğuna başlıyorum haberin olsun.... ;D

red34' Alıntı:
Erkanım günaydın ... bir dahaki toplantı için tekila stoğuna başlıyorum haberin olsun.... ;D

Günaydın abi

Tamamdır abi,Meksikayla konuştum,yükleme işi bitiyomuş... ;D

Abi,arayı soğutmıyalım,en azından burdakiler olarak,arada bi toplanalım.
Sen büyüğümüz olarak toparlarsın
Enişte kolay,bi uçağa bakar,ben sana gelene kadar,adam Antalya'dan buraya gelir valla ;D