KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bülen Abi cihaz baya kulllanışlı, havaalanlarında benim 4.5 kg'lık dizüstünü taşımaktan gına geldi, bel fıtığı olucam bu gidişle korkuyorum. Bunu alınca artık yanımdan ayırmam
Zaten hatırlarsan cihazıda buradan bir tavsiye etmişti ama hatırlayamadım, şimdi eski sayfaları karıştırıp bulmak çok zor ;D
valla ben onu hatırlamıyorumda aletin işe yaradığını biliyorum Turgay.... her iş var daha ne olsun onun için kesin siparişi verdim biliyorsun.... eh sende alınca artık oradan haberleşiriz fıstık gibi olur ... vee aractaki teknoloji yükselmiş olur....
Abi yok senin araca isim vermek şart artık, kişilik olup çıkacak yakında zat'ı muhterem ;D
Hayır o kadar aparatı basit bir saksıya taksan robocop olurdu zatnen. Benim oğlana sorucam ne isim olsun diye, şu robot arabaların hepsini ezbere biliyor
Merhaba,
Ömer bey evet siz tavsiye etmiştiniz şimdi hatırladım, tekrar teşekkürler. Ben dynamism le birkaç kez yazıştım, almayı düşündüğümüz model premium 3g adlı olan. Yazıştığım yetkili var demişti ama olmasada sorun değil çünkü cihaz elden alınacağı için eksik olanı tamamlama şansımız olacak.
Yeni Navara kullanıcısıyım, 20 yıldır 4x4 kullanıyorum; bir sorum olacak teknik olarak: Yükseltme kiti uygulamasından sonra viraj ve 120-130km/h lerde aracın yan rüzgarlarda etkilenmesi nasıl oldu. Amerikada satılan modelinde orjinal Bilstein offroad yükseltme kiti var acaba TR de bulunabiliyor mu; aynı kit içinde arka difransiyel kilidi var; acaba bu da edinilebilir mi? Bir de bu kit uygulamalarından sonra TÜV muayenesinden geçilebiliyor mu?