Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 619,355
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
bak orada haklısın Kürşatım.. bizde boğulacak kadar istemedik zaten .. ama namımıza da gölge düşmesin dedik ...bilmem anlatabiliyormuyum... ;D

bilmemde ben celik tamponla gelicem yeni cici mert kesin arka tamponu kiricak hahahaha daha haberi yok ;D agir araziye girip arka tamponu kirmayan bir discovery 2 henuz anasindan dogmadi ;D

Etiketler

hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle çamurla .. Mert daha işin başında alışacak yavaş yavaş...

red34' Alıntı:
hadi bakalım hayırlısı olsun güle güle çamurla .. Mert daha işin başında alışacak yavaş yavaş...

elimden geldiginde uyariyorum ama bakalim en azindans anzimanina yag koyup gelir bu sefer ;D bu arada benim cektigim senin aracin fotolarinida koysadin abi buaya daha fazla kirletmiyim forumu gorusuruz ha tabi simdi stt lerle daha guzel fotolar cekeriz

koydum onları buraya daha evvelki sayfalarda var zaten kürşatım... ;D önemli olan fotoğraf değil çekendir kardeşim ustalık sende.... ;D

Bülent yeni ayakkabıların hayırlı olsun güle güle kullan ayağında eskisin ....çok yakışmış ..iyi iş yapar..

Ben bunlari demistim abi ;D
[attachment=1]
[attachment=2]

Ahmet kardeşim saolasın .. yoğun baskılar karşısında dayanamadım ve taktım abisi.... ;D

red34' Alıntı:
Ahmet kardeşim saolasın .. yoğun baskılar karşısında dayanamadım ve taktım abisi.... ;D

;D

Ya abi,senin A/T leri naapalım,benim yolum bugün-yarın düşer o tarafa,getiriyimmi yoksa benim depoyamı kaldırıyım

İyi yaptın Bülent çok iş görecek emin ol.
Bak Erkan soruyor AT leri , onlarda süper lastik yaza doğru takarsın

Erkanım yerin varsa tut yoksa bana da getirebilirsin farketmez kardeşim...

yazın 4 tane jant alırız onlara takarız problem değil ...

Erkan guya banada 33 AT BF bulucakdi 18 jant icin ;D

Turgay kardeşim saol tşkler... gelen baskılara dayanamadım taktım 4 tane mt bizimkilerin dilinden kurtuldum ne yapim..

kilitli def. vede şu bizim pc ekranıda aldıkmı işlem tamamdır Turgay...