KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yazmadan duramadim.
Kesinlikle ard niyet kimse aramasin. Şirket aracim 2013 duster ön camdan (yanlış okumadınız) dikiz aynasının etrafı yağmurlu havalarda şemsiye açmamıza sebep olacak kadar su alıyordu. Şikayetlerimiz sonucu 2015 mod. 8000 kilometrede bir başkası ile değiştirildi. Sonuç ?
Attığımız şemsiyeyi arıyoruz.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu "0.25" kuruş nasıl bir şeydir? anlamam için bu miktar para ile alınacak bir şeyin adını yazarmısınız? şöyle diyelim 1 lirada kaç tane 0.25 kuruş vardır?
ben yaşım gereği o kolleksiyondaki paraları çocukluğumda kullandım bile.
O içme sodasını yazımızda bahsi geçen miktardaki para ile alamazsınız daha doğrusu şu an pratikte o miktardaki para ile hiç ama hiç bir şey alamazsınız.
Türkiye Cumhuriyetinin para biriminin adı LİRA dır.
Lütfen lira ve küçüğü olan kuruş ile aralarındaki oranı bir araştıverin derim.
Yalniz şu var , biz zaten arac alim satiminda birinci kural olmus olan " km kaç kuruş yakio ? " sorusuna verilen bu tur cevaplara gönderme yaptik.
Yani buna dikkat cekmek icin bilhassa latife olarak yazdik.
Turkiye Cumhuriyet para birimini bilmicek kadar kansız degiliz.
Yanlis yerde yanlis kelimeler kullanmamak lazim.
Selamlar Saygilar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vergisi uygun, dizel motoru iyi, parça sıkıntısı olmaz, fiyatı diğerlerine göre mantıklı
isteğe bağlı 4x4 modu var, rahat bir araç. bunu almasaydım da suzuki imny alacaktım. bir yerden para geldi birşey oldu duster aldım memnunum.