ümit bey öncelikle merhabalar.
benmde 2 aydır duster ilgimi çekmekle beraber bu araç hakkında baya bir araştırma yaptım.
Kanımca 0(sıfır) km bir araç için ; AĞIR OFF-ROAD yapmaya niyeti OLMAYAN , hafif ve orta düzlemde çokta fazla zorlanmaması gereken (köy yolları , Kar , haifif çamur vs.. ) gibi yollarada güven veren ,çekiş sistemini Nissan'dan alması ayrıca 2WD gibi şehir içi kullanımınada yakıt tasarrufu sağlaması , Dış görünüşünün oldukça şık olduğunu düşünmemle birlikte iç mekan malzemesinin kalitesi aracın meblasına bakıldığında kabuledilebilir olması aşikardır.Boş ağırlığı neredeyse bir lada niva kadar olması beni çok şaşırtan başka bir etken , dolayısıyla orta düzeyde karlı ve çamurlu yollarda batmadan rahat ilerleyebileceği başka bir avatajıdır.vergi ve yakıt avantajı zaten tartışılmaz.
2. bir arazi taşıtı yerine , hem şehir içi hem şehir dışı , yapısal özelliklerinin konumu ile hafif ve max orta seviyelerde çok zorlanyamacak tek araçlık ALL in One office yazıcısına benzettiğim herşeyi bir arada toplayan hoş bir araç.
Sonuç olarak Fiyat / Fayda düzleminde başarılı bir araç olduğuna karar verdim.
Yanlz CC(hız sabitleyici) koymalarını çok isterdim çünkü uzun yol çok yaptığımdan ötürü benm için tercihimn dahil deişmesine neden olabiliyor.
Şuan ki dusterlarda CC varmı yada ileriki vakitlerde çıkabilirmi bir malumatınız varmıdır ümit bey ?