Neden Dacia Duster?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 571,548

Etiketler

Ynt: Neden Dacia Duster?

Arkadaşlar, yukarıda çizimlerini yaptığım gibi bir araç istiyorum, siparişlemi olur, kendimiz mi yaparız bilemiyorum.

Dacia Duster 4x2 1.5 dCi klimalı - Beyaz renk, Çelik Jantsız, Tamponları tamamen boyasız siyah plastik

Ama şöyle bir fotoğraf da görünce, çamurluklardaki o siyah plastik dodikleride eklesem? Yani Yukarıdaki beyaz renk, jantsız, siyah tamponlu araca çamurluklardaki plastikler sonradan eklenebilir mi? Aracı sıfır alıyorken veya yedek parçacıdan sonradan taktırarak?

 


Ynt: Neden Dacia Duster?


Çizimlerini yaptığınız arac zaten bayilerde mevcut, en boş versiyon olarak geçiyor. Anlaşılan aracı alıp kendiniz özelleştirmek istiyorsunuz.
 



Ynt: Neden Dacia Duster?

Dacia bu konu başlığını sürdüren kişişere ne kadar reklam ücreti ödüyor acaba merak ediyorum bir konu başka bir sebeple bu kadar uzatılamaz
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Arkadaşlar bana haftada bi tur veriyor.o kadar ama sokağı gecmemek şartı ile.
Şaka bi yana konu kendiliğinden yuvarlanıp gidiyor.Kulanan arkadaşlarda bizleri görsellerle faaliyetlerini paylaşıyorlar.Arac yeni olduğu için .ekonomik yakıt ve fiyat sebebi ile de demekki bizleri meşgul ediyor.İyimi kötümü bunun tartışmasına da gerek yok lan alır .Almışolan arkadaşlar da güle güle kullansın derim.Benden bu kadar saygı ve sevgi ile iyi gezmeler.
 


Ynt: Neden Dacia Duster?

Dacia Duster ımı kullandıkça daha çok seviyorum . Bu fiyata böyle bir araba aldığıma hala inanamıyorum.
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

olasiliksiz' Alıntı:
Dacia bu konu başlığını sürdüren kişişere ne kadar reklam ücreti ödüyor acaba merak ediyorum bir konu başka bir sebeple bu kadar uzatılamaz

Herkes kendi arabasını sayfalarca garaj bölümünde anlatıyor. Normal birşey.
 



Ynt: Neden Dacia Duster?

Aracımla birlikte verilen paspaslar orjinal olmadığı için dün yeni gelen orjinal Duster paspaslarını, bayi beni arayarak hediye etti. Üzerlerinde Duster yazısı olan halı türü yazlık paspas. Önceki verdikleri kışlık lastik türü birşey olduğu için yenilerinin üzerine lastik paspasları koydum.

Bayideki Duster 1.5 Dci 4x4 ( Opsiyonları yok 44.000TL'lik model) araca bakarken birşey farkettim. Aracın teyp kumandası cliolardaki kumanda ile aynıydı. Bende ki ise Laguna veya Yeni Meganelarda olanlardan. Aracımdaki teybin kumandasının resmini çekemedim maalesef, temsili bir resim koyuyorum.

Bayideki Duster Teyp Kumandası (Temsili)



Bendeki Teyp Kumandası (Temsili)
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Yükseltilmiş Duster,


Orjinal Lastik Ebadı: 215/65/16
Yükseltilmiş Hali: 205/80/16





Kullanılan Yaylar:



http://lzparts.de/index.php?page=product&info=309


Kaynak: http://daciaduster4x4.blogspot.com/
 

Ynt: Neden Dacia Duster?

Merhaba acaba teybinizi ne kadara aldınız ? Markası nedir ? Özelliklerini yazabilir misiniz acaba ?

 

Ynt: Neden Dacia Duster?

SERKANEFE' Alıntı:
Merhaba acaba teybinizi ne kadara aldınız ? Markası nedir ? Özelliklerini yazabilir misiniz acaba ?

Serkan Bey, resim benim araca ait değil temsili bir resim sadece.