Neden Dacia Duster?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,811
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 571,064
Ynt: Neden Dacia Duster?

Metalik Renk ve Deri Döşeme dışında herşey var. 2000TL civarı bir indirim almışsınız gibi

Etiketler

1000 tl kapmanya indirimi var zaten buna ek olarak yaklaşık 2000 tl daha indirim yaptılar

Maliyet tablolarımızı burada paylaşırsak, çok faydalı olacaktır arkadaşlar

Saygılar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67135.0

Ya bende bu ilk baharda veya yazın başı gibi almayı düşünüyorum.

4 x 2
Dizel
Klimalı

Başka hiçbirşey istemiyorum. Eğer tercih olarak sorarlarsa da tamponları tamamen o siyah renkli plastik olsun. Çok güzel görünüyor..

İnternette 36.500'den kampanya diye 35.500 TL. diye fiyat çıkarıyor site. Acaba bayi bunu en son kaça verir?

ben de tamponu siyah olanları daha çok beğeniyorum ;D

Duster kullanıcısı değilim, ancak şirkete 3 adet Logan LPG aldık.
Araçların deposu dolu geldi. Bugüne kadar Opel, Renault, Hyundai ve VW marka araç aldım, ancak şimdiye kadar hiçbir firma dolu depo araç teslim etmemişti.
Memnuniyetimi yetkili bayi olan ASF oto'nun sorumlusu Fatma hanım ile de paylaştım.
Dacia eğer müşterilerine böyle küçük jestlerde bulunursa, en az fiyat indirimleri kadar sonuç alabilir diye düşünüyorum.

Sayın expert, bu, dacia ile değil de o şirketle ilgili bir uygulama olmalı. Bana mesela depoyu boş verdiler...

Serkan bey merhaba.. öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun... 2009 Sandero 1.5 full versiyonuna sahip bir Dacia sevgilisi olarak Duster hakkındaki yazılarınızı çok çok beğendiğimi söylemeylim şunu sormak istiyorum yazılarınızdan birinde ek olarak arka iki koltuk "şuan var olan kullandığımız araçlarada takılabiliyor, tabi kit 'i getirtmek lazım.. ayrıca ruhsata işletirsin cuzi bi miktarda.." yazmışsınız.. bu cuzi miktarın ortalama kaç tl olduğunu biliyor musunuz.. veya kafanızda bir fiyat ile ilgili bir düşünce varmı.

Saygılar

Ruhsata işletme cüzi bi miktar olmasa gerek. Tek kapı ticari ford fieastalardan biliyorum. Ruhsata işlem ücretleri uçuk fiyatlarda. Çoğu kullanıcıda ruhsata işletmeden kullanıyor. Arkadaşım en iyi alım-satım işleri yapan muameleciler bilir.

Sevgili yildirim; sizin bahsettiğiniz ticari aracı binek araca çevirmek... ama bu öyle değil.. burada, normal binek aracın arkasına koltuk ekleme işlemi... o yüzdensizin bahsettiğiniz işlem kadar pahalı tutmayacaktır. Ayrıca bahsettiğinizi, tek kapı ticari araçların akrası artık açılmıyor, 2003 yılından sonra yasaklandı.

Saygılar

Duster kullanan arkadaşların dikkatine , kullanım kılavuzun da yazan ama bir türlü yapılamayan kapıların hareket halinde otomatik kilitlenmesi mümkün .... Servisiniz le görüşün bilgisayara bağlatıp sistemi çalışır hale getirebilirsiniz, ben yaptırdım . Bir ara camlar üstünede çalışacağım sonucunu bildiririm....

sayın cefax hangi serviste yaptırdınız acaba bu oto kapı kılıtleme işini.birde meslek nedir acaba?

Bizim şirketimizde 10 adet logan aldı depoları boş idi asf'den alındı

sözün bittiği yer eline sağlık

Bu gün karda dusteri 4x2 auto 4x4 modunda denedik sanki 4x4 de arka tekerler ön tekerlerle eşit olarak devreye girmiyor gibi geldi bana. Videolarıda yükleyeceğim ama şu an video yükleme işini beceremiyorum yarın bir arkadaş youtube ye yükleyip burada paylaşacak.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]