öncelikle böyle bir konu açıp duster ın olumlu ve olumsuz yönlerini bize gösteren başta ümiterkan, kahraman1520, serkanefe ve diğer duster kullanıcısı arkadaşlara abilerimize çok teşekkür ederim..
ben 2008 model 1.5 dci nissan note tekna kullanıcısyım.. 2-3 senedir çıkardığı sorunlara rağmen (sorunlar diyorum çünkü baya başım ağrıdı) aracıma severek biniyorum.. ama artık içimdeki 4x4 hastalığı resmen beynimi kemrmeye başladı.. neler geçmediki aklımdan neleri araştırmadım ki.. toyota hiluxlar, ısuzu dmaxlar, nissan qashqai ler, tiguenler vs... bana uygun olmadığını düşünerek (vergi, yakıt sarfiyatı, arka kabin darlığı vs..) pick-up lardan vazgeçtim.. şu andaki aracımda yaşadığım sorunlardan, serviste takınılan ilgisiz alakasız tavırlardan ve basit bir periyodik bakımda bile çıkarılan kabarık faturalardan dolayı nissandan dolayısıyle 2. el almayı düşündüğüm (sıfırı çok pahalı bütçeme göre) qashqai den vazgeçtim.. tiguen i ise tdi motorlu seçeneklerin çok paraya satılmasından dolayı elemek zorunda kaldım... tek seçeneğim kalıyor geriye: DUSTER.. su ana kadar okuduklarıma ve gördüklerime bakarsam kokpit dizaynı hariç herşeyi harika.. eğer olurda alırsam bu kokpiti nasıl şekillendiririm kendimce modifiye ederim diye uzun uzun düşündüm ve kendimce kafamda bu boş kokpiti baya güzelleştirdim... öncelikle söyleyeyim ki ümiterkan abimizin aldığı gibi 4x4 dci motor seçenekli en full versiyonu almayı düşünüyorum.. şu an adana da yım ve burada üniversite son sınıf öğrencisiyim.. kahraman1520 nickli abimizle tanışıp duster almadan önce yüz yüze konusmayı istiyorum aslında ama incelediğim kadarıyla forumda yaklaşık 1 aydır aktif değil aktifse bile buraya hiç mesaj atmamış.. pm atıp ona görüşmek istediğimi bildirecem.. eğer kabul ederde değerli tecrüelerini benimle yüzyüze paylaşırsa büyük ihtimal bende sizler arasına katılıp duster lı olacam
adana dan kucak dolusu selamlar...