KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet bencede stepnesiz bir baska duruyor. ama aracimiz ( FEROZA ) kisa sase ve tek kapili olmasi nedeni ile stepne lastigi monte edecek yer olmamasi sebebi ile arka bagaj kapagina monte edilmis olmasi elbette jeep gurubuna yakisir nitelkte .Bu arada arka bagaj kapagina monte edilen aparat ve lastik zaman icerisinde mentese ve kilit sisitemini bozmakta..ama yapilacak birsey yok. muhendisler boyle karar vermisler... ;D ;D ;D
Turgut bey ;
tesbitlerinde haklısın..94 üstü Ferozlar hem teknik olarak hemde tampon boyutu olarak bira farklı.Ama kesin çözüm için saç tampon en iyi çözüm.. ;D
Bir sorunum var.AT lasitigimi de jantlı tutmak istiyorum.sanırım 5*139.7 15 " ölçüsünde.Buralarda aradım bulamadım.İster saç jant ister alaşım jant ister 2.el arıyorum.
Suzuki Vitara ile aynı jantı kullanıyoruz..Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar ? tlf..dkkan..kişi..
bunun için ilan verdim.
Teşekkür ederim turgut bey.
Ben'de bu gün zafer arkadaşımızın yazlık lastiklerini taktım 205x70,15 .
daha önce kullandıklarım dört aylık 235x75,15 sürekli olarak şehir içinde kullandığımdan mütevellit küçük çaplı lastik kullanma kararı aldım; sıfır ayarında olan lastiklerimi isteyen ferozacı dostlara(stepne sıfır) beş adet lastiği uygun fiyatlarda vermeyi düşünüyorum..
bu vesile ile duyurmak istedim.
Fiyat olarak;dostların insifiyati kafidir
evet kimilerine gore bizler ayni janti ( suzuki ) kullaniyor olmamiz ..sadece bence farsayim. Gerci Ersan bey daha evvel arastirmisti diye hatirliyorum . birebir ayni degil olculer. o bkimdan NET bir cevap veremiyecem. ama olasi hafif alisimli jant ( halk arasinda celik jant ) olarak adlandirilan jant tiplerine yogunlasin derim. mutlaka bizlerin olculerinde olan ( FEROZA ) bulacaksinizdir. Bende sahsen lastikcimde depolatiyorum MTR cinsi lastiklerimi ...EKİM ayi itibariylede mevcut AT olanlari cikartip MTR olan gurubu taktiriyorum...hem boylesi bir davranis bana hesapli geliyor olmasi hemde baska marka ve model jant arayisi icerisini girmiyor olmam bana arti kazandirimis oluyor.
tabiii bu benim sahsi gorusum..olurda uygun jant bulursaniz ..Ki sayin Tayfun beyin talip oldugu jantlardan bulursaniz bana haber edin derim..
Ad yılmaz
Soyad cenger
Telefon (Ev) +90-252-4670179
Telefon (İş) +90-252-4670179
Telefon (Cep) +90-538-3296828
muğla marmaris hurdacı arazi araçları falan parçalıyormuş birtane feroza parçalamış ve ben direksiyon pompası ve şarj dinomsunu almıştım ikiside çok iyi durumda ve fiyatı da uygun bana servis ppompayı 1400 dedi dinomayıda 1650 demişti ben ikisinide 350 aldım kendisinden halende kullanıyorum sıkıntı yok
Ben kendisinden Feroza'nın arka diferansiyelini, daha sonrada ön aks taşıyıcılarını çok uygun fiyata ileride lazım olur diye aldım, hiç bir sıkıntı yaşamadım, kendisi "modifiyeci" rumuzuyla Gezenbilir üyesidir.
Ben muğladan iç döşemeler aldım;(şahsı ismini unuttum zat'ın belkide ararsam bulma olanağı olabilrim) bana fotoğrafta görülenlerden eksik ürün gönderdi birde 60 tl gibi bir kargo ücretine mâl etti ki ürünler eksik çıktı..