KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ersan bey ilgilendiniz için öncelikle teşekkür ederim siz ne zaman uygun görürseniz ben ve arkadaşım feridun ve cemal,le size rahatsız ederiz tekrar teşekkürler.
ersan bey öncelikle nasılsınız sizinle beyler beyi gezisinde tanışmıştık bende sizingibi bir vinç satın aldım huma otomotivden t-max 6500 sizden montaj için yardımınızi bekliyorum teşekkürler.
Hayirili ugurlu olsun vincin. Eeeee artik biz bir ekibi yane bu durumda ben ve diger arkadasalarim korusuzca camurla saplanabilirizzz.
supperrrsin valla ...ohhhh icim rahatladi.cok sevdigim agabyim arabasina vinc takmis....daha ne olsun
arkadaşlar helal olsun yahu bir dakkika bile rahat durmuyorsunuz.DALCI vincini hayırlı olsun eh artık kurda kuşa yem olmayız:)))))).sevgiler.buda benim rody.
arkadaşlar helal olsun yahu bir dakkika bile rahat durmuyorsunuz.DALCI vincini hayırlı olsun eh artık kurda kuşa yem olmayız:)))))).sevgiler.buda benim rody.
Cemalcim güzel temennilerin için çok teşekkürler,itin avcı olması için uğraşıcagız,çok ümidim var inşallah hüsrana uğramayız hepinizi selamlıyorum. yarın sarıyere geliyormusunuz.hoşçakalın.
Salıhçim o resim selim paşadan,Kamil ÜÇBAŞ bey çekmişti bende beyeniznize sundum.Salihim dün gece telefonuna cevap vermedin,Necmi,Resul,Apo,ve ben sergende idik Apdullahın arkadaşları Keşandan bir kupay yavrusu getirmişler,gece Sergene gittik arkadaşlarla kasapta malı götürdük Apo ve Resul bir istedigin varmı diye aradılar,şansın yokmuş.gözlerinden öpüyorum,yarın hanımla birlikte sarıyere poligona gitmeye niyetim var, hoşçakal.))