bugün engin,mustafa abi,kemal,ertuğrul abi ve ben ürgüp zelve gezdik mangal yaktık muhabbet ettik iyide oldu. resimlerimizi paylaşım alanımız burası herkeslere teşekkür ederim.
tabi ben benim resimlerimi çekemedigim için defenderin çok resmi var eger arkadaşlarda şahların şahı galloperin resimleri varsa yüklerlerse sevinirim gerçi galloper hiç takılmadıgı için beniç çok fazla resmim yoktur. neden derseniz takılan yada çekilen aracın resimleri çoktur.
Mustafa, Enginden hızlı davranmışsın o açacaktı... farketmez tabiiki sğl .. umarım oda ayrı forum açmaz ..
evet güzel bir gündü.. birde benim kilit kırılmamış olursa dahada iyi olacak tabii ;D
bende yüklerim fotoğrafları ama off road bölümündn ziyade yiyenbilir fotoğrafları var bende ..
Güzel kareler, devamını beklerim. Bu arada askerliğimi Avanos ' ta yapmıştım. O yöreyi iyi bilirim. Devrant ve Çavuşin taraflarını da tavsiye ederim. Paylaşım için teşekkür ederim, resimleri görünce anılarım canlandı birden...
Mustafa senin eklediğin aşağıdaki fotoğrafa bakarsak .. jandarmaların bize oraya araç çıkışına izin olmadığı konusundaki uyarısı doğruymuş.. resmen boylu boyunca çatlak var önde .. anlaşılan girişini onlarda bilmiyorlar ama altının boş olduğu doğru gibi .. :
sğl Mustafa kardeşim teşhis doğru da ..bu lastikler çamurda gerçekten çok başarılı ama bugünkü güzergah gibi çürük topraklı tırmanışlarda, lastik 2 tur patinaj yapacak olursa lastik altını resmen ekskavatör gibi kazıyor ve oraya gömülüyorum .. ;D
neyse bu lastikleride kullanmasını öğreneceğiz umarım zamanla