Dünkü Baraj altında yakaladığınız (hatta yediğiniz : ) balık tutma operasyonuyla ilgili görselleride buraya koysaydınız ..
bütün fotoğraflar çok güzel teşekkürler..
şimdi resimlere tekrar baktım da yine gezilerin çoğunda olduğu gibi sadece molalarda resim çekmişiz
resimlere bakılınca gezimiz offroad değilde kır gezisi gibi olmuş
Engin bu ricanın gereğini yerine getirirsiniz umarım :
deveci' Alıntı:
şimdi resimlere tekrar baktım da yine gezilerin çoğunda olduğu gibi sadece molalarda resim çekmişiz
ya dikkat ettim de hiç bayan yok bu gezilerde.. off roada bayanlar katılmıyor mu? bayanlar off road yapamaz mı.. ama bu haksızlık .. kimse yorum yapmayacak mı bu konuda... :-\
sakaryada kendi arazi aracı ile off road gezilerine ve off road oyunlarına katılan bir bayan arkadaşımız var bu hafta yapılacak SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri fotoğraflarında bu karaleri çok göreceğinizi umuyorum
ne kadar off road gibi görünmesede çok güzel gezi olmuş. en azından biz görmediğimiz bilmediğimiz yerleri sizin sayenizde görüp tanıyoruz.paylaşım için çok teşekkürler.
ya bayan olmaz diye bişi yok ama, onların takunyalarına çamur bulaşır küpeleri çalılara takılır üstleri batar şimdi dagta taşta ne işimiz var diyede birsürü bize çıkışırsınız diye bayanları taşımıyoruz ama şimdi siz ben bunları demem diyeceksiniz. bende ozaman bize sizde katılabilirsiniz diyecem arkadaşlarım beni yanlış anlayacak boş ver onları istedigin zaman bize katılmakta özgürsün
ya dikkat ettim de hiç bayan yok bu gezilerde.. off roada bayanlar katılmıyor mu? bayanlar off road yapamaz mı.. ama bu haksızlık .. kimse yorum yapmayacak mı bu konuda... :-\