Nihayet Toyota Aldım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,300
Ynt: Nihayet Toyota Aldım

hayırlı olsun cok şık bir arac güle güle kullanın

Etiketler

Senem hanım hayırlı olsun. Üstün bir 4 çeker almışsınız.
Vinç, lastik ve 1-2 aksesuar yeterli sanırım. İhtiyaç duymaz çünkü

Çok sevindim ;D

Benim FJ40 ı 3-4 sene daha kullanırım, o zamana kadar da siz VX100 ü dört dörtlük hazırlamış olursunuz.
Siz VX200 e bende VX100 e terfi ederim. ;D

Benim için VX100 son noktadır. Hele hele şu anda fiyatlar çok uygunken çok akıllı bir yatırım yapmışsınız. Sağlıkla...

hsbasar' Alıntı:
Çok sevindim ;D

Benim FJ40 ı 3-4 sene daha kullanırım, o zamana kadar da siz VX100 ü dört dörtlük hazırlamış olursunuz.
Siz VX200 e bende VX100 e terfi ederim. ;D

varmı 60- 80 yapmadan 100 yapmak iyimişş önce bir 60 al hemen sat sonra 80 e biraz bin sonra düşünürüz abi. zaten 80 den sonra 100 düşünmezsin.

Senem, güle güle güzel günlerde kullan, hayırlı olsun yeni aracın

Ankara Grubunda araç tercih yönü netleşiyor artık, işaret Toyota diyor

Hayırlı olsun,çok iyi bir seçim.Bende ara ara acaba deyiştirsemmi diyorum ama sonra birkaç beygir için aracımın üstüne 10/15 bin tl vermeye gerek yok diyorum.Sonuçda aynı donanımı yapıp gene araziye dalacağım.Eğer vx80 kullanmıyorsanız,vx100 kesinlikle tek ve doğru seçim.Teknik konuda herzaman sorularınıza yardım ederim.

Güle güle eskitin diyeceğim ama torunlarınızızın bile keyifle ve ilk günkü gibi binecekleri bir araç. ;D

ceranus' Alıntı:
Senem, güle güle güzel günlerde kullan, hayırlı olsun yeni aracın

Ankara Grubunda araç tercih yönü netleşiyor artık, işaret Toyota diyor

Aşkolsun zerrin hanım :'(

Biz Suzuki'ciler olarak size küstük :'(

zaten Kavşakkaya'da telsizden Pejo ve Suzuki'ler eşyalarını diğer arabalara aktarıp piknik yerine diğer araçlarla gelsinler parkur çok ağır gelemezler demiştiniz hatırlarsanız. :'(

Ama biz yılmadık Suzuki kardeşliği olarak cj'lerin,toyota'ların ve de Cheroke'lerin peşinden dağ demedik,taş demedik,kayaların üzerinden,kenelerin berilerinden,uçurumların kenarlarından zirveye ulaştık

Bu yüzden bize bir gezi borçlusunuz