Benim FJ40 ı 3-4 sene daha kullanırım, o zamana kadar da siz VX100 ü dört dörtlük hazırlamış olursunuz.
Siz VX200 e bende VX100 e terfi ederim. ;D
cihanülker' Alıntı:
sedatçım benim arabayada gezi dönüşü o çamıurlu hali ile 69,5 ytl verdiler ,senin söylemiş olduğun bu sözler yüzünden 1 gün düşünüp satmayacağım dedim ( geleceğin geleceğin aracı) artık geleceği bekleyeceğim
Hayırlı olsun,çok iyi bir seçim.Bende ara ara acaba deyiştirsemmi diyorum ama sonra birkaç beygir için aracımın üstüne 10/15 bin tl vermeye gerek yok diyorum.Sonuçda aynı donanımı yapıp gene araziye dalacağım.Eğer vx80 kullanmıyorsanız,vx100 kesinlikle tek ve doğru seçim.Teknik konuda herzaman sorularınıza yardım ederim.
Güle güle eskitin diyeceğim ama torunlarınızızın bile keyifle ve ilk günkü gibi binecekleri bir araç. ;D
zaten Kavşakkaya'da telsizden Pejo ve Suzuki'ler eşyalarını diğer arabalara aktarıp piknik yerine diğer araçlarla gelsinler parkur çok ağır gelemezler demiştiniz hatırlarsanız. :'(
Ama biz yılmadık Suzuki kardeşliği olarak cj'lerin,toyota'ların ve de Cheroke'lerin peşinden dağ demedik,taş demedik,kayaların üzerinden,kenelerin berilerinden,uçurumların kenarlarından zirveye ulaştık