Nikon D80 Firmware Update Versiyon 1.11

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,445

ufuk

Hayat tökezledi ve topallayarak devam ediyor...
Yer
İSTANBUL
Telsiz Çağrı Kodu
TB1BB
Nikon D80 için 1.11 firmware çıktı

What's New?

Modifications enabled with upgrade of A/B firmware Ver. 1.10 to A/B firmware Ver. 1.11

An issue that, in some rare situations, caused the battery indicator to blink with shooting, regardless of actual battery charge status, has been resolved.

http://nikonasia-en.custhelp.com/cgi-bin/nikonasia_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=6073 adresinden indirebilirsiniz. Nasıl yükleneceği konusunda da bu adresten yardım alabilirsiniz...

Etiketler
Ynt: Nikon D80 Firmware Update Versiyon 1.11

afedersiniz ama ne işe yarıyor bu verdiğiniz link.
baktım ama pek bir şey anlayamadım.

Bu vermiş olduğum link, nikon D80 için 25/09/2008 tarihli yazılım güncellemesinin bulunduğu resmi siteye aittir.

yazılımı güncellememiz şart mı.
eğer güncellemek gerek derseniz bunu biz yapabilirmiyiz.
başarısız bir güncelleme mevcut yazılıma zarar verebilirmi.

Remzi Bey yazılımınızı güncellemeniz şart değil. Bu güncelleme işlemini zaten sizler yapıyorsunuz ve nasıl yapacağınız bu linkte açık açık anlatılmış. Zannedersem siz bu linkteki sayfayı iyi incelemediniz. Size tavsiyem bu linki iyice ama iyice inceleyiniz. Basit bir işlem. Ama çok dikkat gerektiriyor. başarısız olmanız durumunda makineniz teknik servislik olabilir.

Ben kendi makinemin yazılımını yükselttim. Size püf noktası olarak bataryanızın %100 dolu olmasını söylemem gerekir ve bu işlem yapılırken kesinlikle makinenizi kurcalamamanızı tavsiye ederim.