valla çok haklısın aracı ilk yapmaya başladığımdan beri aklımda ona bir türlü sıra gelemedi mekanikle uğraşmaktan ama yapıcam ön ARB tampona benzeyen daha kibar hatlısını düşünüyorum kendi orjinalinin ebatlarında fakat öndekinin görüntüsünde olanı ne dersiniz?
ben teşekkür ederim tüfeklik takılmadan önce teleskopik ayarlı boy uzayıp kısalabiliyor yerine göre... bu arada tüfeklik 2 li 2 adet takabiliyorsun istersen
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road
resimdekiler çok hosuma gidiyor benim, benzerini yaptırmayı dusunuyorum.. bana kalırsa orjinalinin ebatlarında yaptırmayın, mumkun oldugu kadar dar yapmak lazım uzaklasma açısı için..
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road
omergin' Alıntı:
resimdekiler çok hosuma gidiyor benim, benzerini yaptırmayı dusunuyorum.. bana kalırsa orjinalinin ebatlarında yaptırmayın, mumkun oldugu kadar dar yapmak lazım uzaklasma açısı için..
valla süpersin Ömer bey bayıldım bu tampona tamam aynısını yapıyorum gerçi bu araçta bodylift yok onun için çok yerinde duruyor bende bodylift de olduğu için biraz aşağıya doğru uzatmam gerekiyor yoksa arka aşağısı çok çirkin gözükür diye düşünüyorum.