torsionları sıkarak yükseltirseniz 265x75x16 : 32" yakın lastik takabilirsiniz lastik olarak bf all terrain veya mickey thompson kullanabilirsiniz veya silverstone nunda bu ebatlara yakın mud lastikleri mevcut dahada hesaplı.
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road
selanlar abi daha önceden sjzden lastjk tavsiyesi almıştım makasla detransiyelin arsına6 santimlik paca yaptırdım makasçı bunu koyarsak araç gezme yapabilir diyor böyle bir sorun yaşadınızmı
kardesler oto' Alıntı:
selanlar abi daha önceden sjzden lastjk tavsiyesi almıştım makasla detransiyelin arsına6 santimlik paca yaptırdım makasçı bunu koyarsak araç gezme yapabilir diyor böyle bir sorun yaşadınızmı
PARÇAYI ALTTAN VE ÜSTTEN MERKEZLEMESİ İÇİN PİM YAPARSAN EN AZINDAN MAKAS OYNAMAZ AMA YİNEDE TAVSİYEM SERTLİĞİ FARKLI VE MAKAS ARKA BAĞLANTI KÜPELERİNİ( SHACKLE ) OYNAR TİP SEÇERSEN DAHA DOĞRU OLUR, ÖNLERİ NASIL YÜKSELTİYORSUN BU ARADA ?
BÖYLE BİR KİT OLUR 3" YÜKSELTİRSİN 33 LASTİKTE KURTARIR 35 KOYMAK İSTERSEN 3" DE BODYLİFT LAZIM OZAMAN 35" RAHAT SIĞIYOR ARABANIN ÇEVİRMESİNDE VEYA ARAZİDE HERHANGİ BİR SORUN YOK DİFRANSİYEL ORANLARI FABRİKASYON 4,63 ÇIKIYIR İSTERSEN 4,88 YAPIP RAHAT EDERSİN .
SEVGİLER,
orjinal torsiyonları sıkabilirsin belli bir süre idare ediyor fakat ön aksların açısını fazla kaçırma arazide zorlamada akslar hırpalanıyor bunu engellemek için değişik açı verilmiş ön salıncaklar var ilerde onları denersin. Arka sorun değil yaptığın parçalarda gayet güzel olur yalnız revolver shackle ( küpe ) koymazsan artikilasyonun standart kalır.
tentenin fiyatı ne kadardı acaba monte etmesi kolay mı son olarak nereden almıştınız.verdiğiniz adres ingilizce olduğuiçin anlayamadm.mersinden selamlar.