Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 210,872
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Geçmiş olsun diyelim.Ancak bu tür konular polemikler , tartışmalar yaratır. Zaten herkesin yeteri kadar stresi var. Konuyu fazlaca uzatmaya cevap hakkı doğurmaya gerek yok. Zaten hemen herkes ticaretin nasıl gerçekleştiğini biliyor.Sitemi yapıp bence daha fazla uzatmayın derim, naçizane düşüncem budur. Herkesin bir şansa daha ihtiyacı vardır diye düşünürüm hep.

Etiketler

Polemik yaratıcak bir durum yok Yavuz abi, mevzunun tüm aşamalarında Barbaros direk içindeydi, Ahmet usta içindeydi, Erkan içindeydi. Zaten bişeyde demiyorum sadece bana söylenenleri Barbarosun şahitliğinde yazdım, fotoğrafları koydum değerlendirmeyi herkes kendisi yapsın. Zaten 1 haftadır bu konuda hiçbirşey yazmadım, fotograf koymadım ve aracı aldığım kişiyle telefon görüşmeleri yaptım bilmedne olan bir hatadır belki diye düzeltme fırsatı verdim. Ama olmadı , bende restorasyona çevirdiğim modifiye başlığıma kaldığım yerden devam ediyorum. En kısa zamanda araba şaseye kadar sökülücek.

evet tüm aşamalara şahidim bende bunu paylaşmamak burdaki dostlarımıza ihanet olurdu DOSTA OLUR denen aracın haline bakın

Kürşat, zor bir durum geçmiş olsun..

Hayat tecrübelerden ibarettir.Bu olay bir tecrübe kazandırmıştır herkese eminim. Dediğim gibi pozitif bakalım bu aracı nasıl birşey yapacağını tartışalım.Yeteri kadar canınız sıkılmış belli.Bunun altına hilux şasesi atsan nasıl olur sence Kürşad?

vallahi abi bu saatten sonra öyle bişeye girersem direk helezonlu bişey şase si atarım

ooo işler kızışıyor. Yeri burası değil ama 56 chavrole ne oldu.

2 seçenek var ya orjinal toplıycam makaslara flexy shackle alıcam, yada toplarken helezona dönücem bakalım. allah sabır ve kolaylık versin

ve tabi para

hadi bakalım kolay gelsin bizde bir patrol nasıl yapılırmış keyifle izleyelim

Kürşat geçmiş olsun. Bir mal sıfır bile olsa görmeden satın alırken iade hakkı yoksa sorun olabiliyor.

Yavuz Bey'in dediği gibi tecrübeler bizi olgunlaştırıyor.

İş biraz sürecek belli. Yapmışken bari yaylı yap aracı bence. Hatta abarttım biraz da kısaltmak nasıl olur?

Sonuçta bu aracı trophy tarzı yarışlarda veya sert parkurlarda kullanmak istediğinde makaslı olması ve arkasının uzunluğu handikap olarak karşına çıkacaktı.

vallahi hepsini bende düşünüyorumda, araba zaten 3 kapı kamp vs için dahada küçültürsem sadece sert off roada gider hale gelir. O yüzden 35 lastik takıp arkayı böyle bırakıcam sanırım. Helezon işinede bakıcam acısız bir şekilde yapabilirsem neden olmasın

Kürşat bey , geçmiş olsun... Üzücü ve kötü bir tecrübe ... Bundan sonrası için Allah kolaylık ve bol para versin de şöyle güzel bir restorasyon hikayesi görelim hep birlikte...

Benim tanıdığım Kürşat,oldukça iyi bir makina çıkarır bundan

Kürşat abi kötüymüş , ne desem bilemiyorum allah kolaylık versin