KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Belki haddim değil ama Kürşad bunu yazmak zorundayım müsadenle !!!
basit diye tarif ettiğin şey bir dostumuzun büyük hevesle bu işe ayırmış olduğu maddi bütçesinin tamamını hurdaya çevirmektir !!!!!!!!!!!!!!
İstersen bir daha düşün öyle yaz öyle konuş !!!!!
Ayrıca klavye başına geçip bizlerin en son baş vurduğu yolu yani yazmayı yazma hakkım var diye değerlendirip önce kullanmaya çalışma buraya yazana kadar yarım gününü feda edip sence basit olan bu meseleyi çözeydin !!!!!!!
Herşeyde bir hayır vardır beyler.Konuyu uzatmayın bence, canlar yeteri kadar sıkılmış zaten. Yapalım bir şase altına extereme birşey olsun bitsin, yarı parasınıda yusuf kardeşimizden alalım. Herkesin ikinci bir şansa ihtiyacı vardır.Birgün tekilayla boğarız kendini birde soğuk suya atarız geçer gider.
Arkadaşlar öyle böyle bir takım hatalar yapılmış, maduriyetler ortaya çıkmış keşke olmasaymış ama şimdi bu durumu tatlıya bağlamak gerekir. Kürşadın mağduriyeti ve zararı nasıl çözülür buna bakmalı. Tabi burda en büyük rol Yusuf a döşüyor sanırım. Kürşad ve Yusuf önceki konuşmaları bir kenara bırakıp bu konuda napılabileceğini kendi aralarında görüşmeli.
O öyle dedi bu böyle dedi bir kenara bırakılıp bu ticareti iki taraf içinde makul bir hale getirecek somut bir çözüm bulunup helalleşmek gerekir diye düşünüyorum.
Dostlukla kalınması dileğiyle.
kurşat bey geçmiş olsun,görmeden.göstermeden araba almanın acısını sıcağı sıcağına yaşamakta olan biri olarak duygularını çok iyi anlıyorum.maddi kayıp insanın en az kafasına takılan şey oluyor zamanla farklı şeyler daha çok can sıkıyor.olan oldu diyip arabana dört elle sarılmak en dogru davranış olur bence.en güzelini yapacağina inanıyorum,kolay gelsin.
kürşat ankaradan sana şase baktırdım ,SD 33 kısa şase bulamadık ama bir kaç yerden daha hbr gelecek bu arada senin dediğin şase tamiri rakamını telefuz ettim çok yüksek buldular istersen ankarada yaptıralım 250 liraya ist-ankaraya çekiciler var ?
Abi konuşalım bende Aydın da bazı tanıdıklar yoluyla çok daha makul paralara yaptırma şansı buldum hatta kaporta boya da dahil. Sadece şase işçiliğine emin olmak istiyorum. Ankarada olur en azından ufuk abile mustafa abiler arada kontrol eder. Yavuzlar da orda
Yusuf ben bu dakkadan sonra burda karşılıklı tartışmaya girmek istemiyorum. Seni 4 gün telefonla aradım bu arabayı geri al diye, Sonra yarı masrafını bölüşelim dedim yine bişey demedin, gleip bakıcam arabaya dedin 3 gün seni bekledim gelmedin, sonra 2 gün geçti aramadın bile beni ve direk Antalya2ya döndün. Üstelik telefonda bana sana arabayı zorlamı sattım bile dedin. Şimdide buraya gelip bana dostlukla ilgili ahkam kesiyorsun ama boşuna. Ben aynı şeyi sana yapsam sen arasan daha ilk telefonunda derdimki Yusuf istiyorsan arabayı geri ver al paranı yada yaptıralım dersen masrafın yarısı bendendir. Konuyu daha o dakkada kapardım. Seninde böyle davranman gerekirsen sen bana bir dostun değilde galeride araba sattiğin birisi gibi davrandın. Ve bende bunları buraya yazmak fotografları koymak için 1 hafta bekledim. Sen zahmet edip beni bir kere arayıp abi ne oldu araba napıcaz nasıl çözelim bile demedin. Seni Barbaros aradı, Ahmet abi aradı başka kimler aradı bilmiyorum hepsinede benzer konuştun.
Arabanın değeri 15 000
Çıkıcak masraf max 5000
Değermiydi bunlar için ?
Neyse sağlık olsun, şurda bu mevzuya sahip çıkan bana maddi manevi çam sakızı çoban armağanı destekler veren tüm dostlarımı görünce artık hiç umrumda değil. Hatta iyi bile oldu bize muhabbet çıktı yeni bir konu başladı.
Kürşad abi senin adına üzüldüm gerçekten, ama biz site olarak biliyoruz ki sen bu arabayı en iyi şekilde toplar gözümüze sokarsın Her araç topladığında eminim çok daha fazla şey öğreniyorsun ve öğretiyorsun. Biz aracı merakla takip ediyoruz. Kolaylıklar...
Biz hediyelerimizi ulu orta yazmıyoz efendim öle
Ayrıca şase çürük çıkmadan araba hediyesi olarak demiştim ben onu,
madem şase çürük hepsi benden derdim ama Erkan abi varken bana düşer mi bilmem sayın büyüklerim¿?