KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
E bizde servis olarak kürşat kardeşim kabul ederse bende motor yağı ve şanzıman defransiyel yağları hediye edeyim 10W40 4 LTX 2 CASTROL MAGNATEC şanzıman defransiyel yağı 80W90 CASTROL 3LT X 2 ADET. bana özelde msj atarsa yarın kargoYA VERİRİM
kargo ücretide firmadan.
E bizde servis olarak kürşat kardeşim kabul ederse bende motor yağı ve şanzıman defransiyel yağları hediye edeyim 10W40 4 LTX 2 CASTROL MAGNATEC şanzıman defransiyel yağı 80W90 CASTROL 3LT X 2 ADET. bana özelde msj atarsa yarın kargoYA VERİRİM
kargo ücretide firmadan.
Ya hayırsız yoldaş,tatiller falan bizi iyice unuttun,duyduğuma göre Antalya da otel otel geziyormuşun.
Bir kamp atalım dicem ama siz yine son dakikada vaz geçersiniz. ;D
Çağrı asfalt dökmek için uzaklara gitmene gerek yok abicim.
Ben sırf bu yollar yüzünden yıllardır 4x4 araca biniyorum ;D ;D ;D Buradarada döktürde, binek araca geçelim artık
Çağrı asfalt dökmek için uzaklara gitmene gerek yok abicim.
Ben sırf bu yollar yüzünden yıllardır 4x4 araca biniyorum ;D ;D ;D Buradarada döktürde, binek araca geçelim artık
Ya hayırsız yoldaş,tatiller falan bizi iyice unuttun,duyduğuma göre Antalya da otel otel geziyormuşun.
Bir kamp atalım dicem ama siz yine son dakikada vaz geçersiniz. ;D
Kamp atıyoz yoldaş,hatta konuşuyoz,Bursa ihtimalide var,haberdar edicem ben seni yoldaşımmmmm.
Bu arada ,hayırsızın önde gideni sensin beeee.Nr ara nede sor bumudur beeee