Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 14 Eyl 2011 #657 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye uğurİNAN' Alıntı: hadi hayırlısı zaten sezonda ancak başlar kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Saolasın Uğur acelem yok gerekirse bu sezon off road yapmam araba adam gibi bitsinde
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye uğurİNAN' Alıntı: hadi hayırlısı zaten sezonda ancak başlar kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Saolasın Uğur acelem yok gerekirse bu sezon off road yapmam araba adam gibi bitsinde
uğurİNAN Kamp II Mesajlar 217 Tepkime Puanı 0 14 Eyl 2011 #658 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Tempus' Alıntı: Saolasın Uğur acelem yok gerekirse bu sezon off road yapmam araba adam gibi bitsinde Genişletmek için tıkla ... biter biter takma kafanı bitmezssede off road da yaparsın benim kocaoğlan (hilux) duruyor gönderirim istanbula
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Tempus' Alıntı: Saolasın Uğur acelem yok gerekirse bu sezon off road yapmam araba adam gibi bitsinde Genişletmek için tıkla ... biter biter takma kafanı bitmezssede off road da yaparsın benim kocaoğlan (hilux) duruyor gönderirim istanbula
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 14 Eyl 2011 #659 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye uğurİNAN' Alıntı: biter biter takma kafanı bitmezssede off road da yaparsın benim kocaoğlan (hilux) duruyor gönderirim istanbula Genişletmek için tıkla ... hahaha gönder vallahi o zaman patrolü hiç yapmam durur ;D saolasın
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye uğurİNAN' Alıntı: biter biter takma kafanı bitmezssede off road da yaparsın benim kocaoğlan (hilux) duruyor gönderirim istanbula Genişletmek için tıkla ... hahaha gönder vallahi o zaman patrolü hiç yapmam durur ;D saolasın
uğurİNAN Kamp II Mesajlar 217 Tepkime Puanı 0 14 Eyl 2011 #660 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye gönderirim nasıl olsa sen rahat durmazssın şurasıydı burasıydı derken benim hilux türkiyenin bir numarası olur
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye gönderirim nasıl olsa sen rahat durmazssın şurasıydı burasıydı derken benim hilux türkiyenin bir numarası olur
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Eyl 2011 #661 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye 10x15 -46 off set procomp 4 adet jantım daha oldu bugün araba yok ortada ama 2 set jant hazır haftaya kaporta ve şase işi için araba sökülüyor
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye 10x15 -46 off set procomp 4 adet jantım daha oldu bugün araba yok ortada ama 2 set jant hazır haftaya kaporta ve şase işi için araba sökülüyor
nkurtkaya One life, live it! Mesajlar 2,854 Tepkime Puanı 113 16 Eyl 2011 #662 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Benim araba hiç yok ama CB telsiz getirtiyorum
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 16 Eyl 2011 #663 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye nkurtkaya' Alıntı: Benim araba hiç yok ama CB telsiz getirtiyorum Genişletmek için tıkla ... he iyi hatırlattın cb telsizide Ender alıcakdı ;D
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye nkurtkaya' Alıntı: Benim araba hiç yok ama CB telsiz getirtiyorum Genişletmek için tıkla ... he iyi hatırlattın cb telsizide Ender alıcakdı ;D
endy LaNd RoVeR SeRiEs III LR L322 - MB W901 - MB R171 Mesajlar 1,137 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul Web www.kurutlu.com 17 Eyl 2011 #664 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye araç bitince telsiz bendennnn ben biraz koptum bu aralar takipten ama sözümüz sözdür
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye araç bitince telsiz bendennnn ben biraz koptum bu aralar takipten ama sözümüz sözdür
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 17 Eyl 2011 #665 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye endy' Alıntı: araç bitince telsiz bendennnn ben biraz koptum bu aralar takipten ama sözümüz sözdür Genişletmek için tıkla ... hahaha tamam 1 ay zamanın var ;D
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye endy' Alıntı: araç bitince telsiz bendennnn ben biraz koptum bu aralar takipten ama sözümüz sözdür Genişletmek için tıkla ... hahaha tamam 1 ay zamanın var ;D
ccanlioglu Tabanvay ve Duster 4X4 2019 Mesajlar 737 Tepkime Puanı 4 Yer Duacı / ANTALYA / TÜRKİYE 18 Eyl 2011 #666 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Selam arkadaşlar bu telsiz için bir marka model öneriniz varmı? Hesaplısı kalitelisi nereden alınır? şimdiden teşekür ederim. C.C endy' Alıntı: araç bitince telsiz bendennnn ben biraz koptum bu aralar takipten ama sözümüz sözdür Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Selam arkadaşlar bu telsiz için bir marka model öneriniz varmı? Hesaplısı kalitelisi nereden alınır? şimdiden teşekür ederim. C.C endy' Alıntı: araç bitince telsiz bendennnn ben biraz koptum bu aralar takipten ama sözümüz sözdür Genişletmek için tıkla ...
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 19 Eyl 2011 #667 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Tempus' Alıntı: 10x15 -46 off set procomp 4 adet jantım daha oldu bugün araba yok ortada ama 2 set jant hazır haftaya kaporta ve şase işi için araba sökülüyor Genişletmek için tıkla ... Kürşad yeni jantların hayırlı olsun, çok yakışacağına eminim
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Tempus' Alıntı: 10x15 -46 off set procomp 4 adet jantım daha oldu bugün araba yok ortada ama 2 set jant hazır haftaya kaporta ve şase işi için araba sökülüyor Genişletmek için tıkla ... Kürşad yeni jantların hayırlı olsun, çok yakışacağına eminim
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Eyl 2011 #668 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye sokrat gandiya' Alıntı: Kürşad yeni jantların hayırlı olsun, çok yakışacağına eminim Genişletmek için tıkla ... Saol abi çakması vardı yeni almıştım şimdi orjinali de oldu
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye sokrat gandiya' Alıntı: Kürşad yeni jantların hayırlı olsun, çok yakışacağına eminim Genişletmek için tıkla ... Saol abi çakması vardı yeni almıştım şimdi orjinali de oldu
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Eyl 2011 #669 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Araba böyle oluyor işe başladık [attachment=1] Jantlar böyle olucak [attachment=2] gerçi çingene Mücahit kardeşim çemberler illa kırmızı olsun diyor onuda kırmayabilirim ;D
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Araba böyle oluyor işe başladık [attachment=1] Jantlar böyle olucak [attachment=2] gerçi çingene Mücahit kardeşim çemberler illa kırmızı olsun diyor onuda kırmayabilirim ;D
tolgas Az Yakar Çok Kaçar Alışkanlık Yapar Mesajlar 1,271 Tepkime Puanı 0 19 Eyl 2011 #670 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye pembe yap pembe ;D söktünüzmü kupayı abı
darktreys Zirve Mesajlar 2,175 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya 19 Eyl 2011 #671 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Tempus' Alıntı: Araba böyle oluyor işe başladık [attachment=1] Jantlar böyle olucak [attachment=2] gerçi çingene Mücahit kardeşim çemberler illa kırmızı olsun diyor onuda kırmayabilirim ;D Genişletmek için tıkla ... sizin ormandaki çukurdan oynaya oynaya geçer o zaman ... hani şu meşhur çukur
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Tempus' Alıntı: Araba böyle oluyor işe başladık [attachment=1] Jantlar böyle olucak [attachment=2] gerçi çingene Mücahit kardeşim çemberler illa kırmızı olsun diyor onuda kırmayabilirim ;D Genişletmek için tıkla ... sizin ormandaki çukurdan oynaya oynaya geçer o zaman ... hani şu meşhur çukur
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Eyl 2011 #672 Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye tolgas' Alıntı: pembe yap pembe ;D söktünüzmü kupayı abı Genişletmek için tıkla ... şase kumladı astar atıldı kupa sökülmeye başlıyor bu hafta, çamurluklar kesilicke şnorkel yeri kesilicek sunroof u ya kapattırıcam yada elektirikli sunroff takıcam bakalım söktükçe bişeyler çıkmazsa liste bu kadar
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye tolgas' Alıntı: pembe yap pembe ;D söktünüzmü kupayı abı Genişletmek için tıkla ... şase kumladı astar atıldı kupa sökülmeye başlıyor bu hafta, çamurluklar kesilicke şnorkel yeri kesilicek sunroof u ya kapattırıcam yada elektirikli sunroff takıcam bakalım söktükçe bişeyler çıkmazsa liste bu kadar