KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kürşad kardeşim...Sen.. sıra dışı ,,kemikli ve güçlü ..gerçek arazi araçlarına karşı müthiş bir şekilde ilgi ve sevgi duyuyorsun....Bir çok araç yaptın ve hepsi birbirinden güzel ve zevkli oldu...Bizlerlede onların fotolarını paylaşarak bizleride mutlu ettin...Bu seferki aracın malesef seni biraz uğraştırıyor olsada..bizlerde biraktığın izlenime göre ortaya müthiş bir PATROL çıkacak...Bu araçlarda olmayacak şeyler yaşıyorsanda sen bizim Kürşad kardeşimizsin ve süper bir çalışma ile o aracı hayata döndüreceksin..Bende yıllarca ..8 yıl Patrol sd 33 5 kapı yüksek tavan turbosuz olanını kullandım...O aracı bilen bilir...Kıymetli bir araç...Biter bitmez onun önünde resim çektiricem müsadenle.....Hoşçakal ALLAH ikolaylık versin....
poster yaptırıp eve asacam
bakıp bakıp rakı içicem ve kadehleri posterde kırıp parçalayacam
ve o anda "benim olacaksınnn, ya benimsin ya toprağın" diyecemmmm::))
poster yaptırıp eve asacam
bakıp bakıp rakı içicem ve kadehleri posterde kırıp parçalayacam
ve o anda "benim olacaksınnn, ya benimsin ya toprağın" diyecemmmm::))
gündem durulsa ne güzel olur
geçen gün isof baskanı leon beyin aracından canlı yapacaktım 3g ile ama kemerburgaz da çekmiyordu yapamadık tricii
beykoz daha şanslı o anlamda..
hem canlı yayın da yaparız
gündem durulsa ne güzel olur
geçen gün isof baskanı leon beyin aracından canlı yapacaktım 3g ile ama kemerburgaz da çekmiyordu yapamadık tricii
beykoz daha şanslı o anlamda..
hem canlı yayın da yaparız
arabayı toplamaya başladık ufakdan lastiklerimizi taktık kupa bu lastikler üstündeyken üste yerleştirilip kaporta ve davlumbazlar ne kadar kesilicek onu görücez. Muhtemelen arabayı yükseltmeye bile gerek kalmadan 35 lastikler giricek şekilde kaportayı modifiye ediyoruz, ileride 39 takmak için şimdiden hazır olucak