KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim EVLAT baya arabaya benzemeye başladı Şase kupa ve lastikler birleşti, hala kupa takozları yok kupa 3-5 cm daha yükselicek, makaslar bitik onlarde değişince sanırım toplam 10 cm civarı yükselir. Şu an sadece çamurlukları ne kadar kesip nasıl bir dodik takıcaz ona karar verdik
hayırlısı az kalmış gerisi corab söküğügibi gelir artık. türkiyenın tek aracı olacak o modelde ve temizlikte
artık camurada sokmaya kıyamassın herhalde. ;D
hayırlısı az kalmış gerisi corab söküğügibi gelir artık. türkiyenın tek aracı olacak o modelde ve temizlikte
artık camurada sokmaya kıyamassın herhalde. ;D
Vallahi çamur için yapıyorum herşeyinide hem maddi olarka başıma iş almamak için hemde tertemiz bir süre binmek için bu sezonu sadece kamplarla geçirebilirim
Vallahi çamur için yapıyorum herşeyinide hem maddi olarka başıma iş almamak için hemde tertemiz bir süre binmek için bu sezonu sadece kamplarla geçirebilirim
işte bu.....Gerçek canavar geliyor....Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.....Dedim ya ilk fotoğrafı ben çektiricem onun önünde kısmetse....Renk ne olacak Kürşad kardeşim.??
Ben kaportayı istediğim gibi kesme özgürlüğüne sahip oldugum için, depo kapağının yerini değiştiriyorum mesela çamurluğu rahat genişletmek için. Ve standart Defender orjinal dodiğinin takılabileceği bir şekilde kesicez. Dolayısı ile Defender dodiklerini kullanabilicem. 35 sorunsuz sığıyor