KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
konuyu geç farkettim.merakla takip ederken para için adam satışını ve gerçek dostların nasıl yardıma koştıuklarını gördüm..kürşat kardeşim hem çok bilgili ,hemde çok zevkli. çok genç olmasına rağmen bilgeliği,dürüstlüğü ve bilgi paylaşımı sayesinde etrafındaki dostları hiç eksik olmuyor..bu araç bir serüvene dönüşmüş.sonunda efsane bir araç çıkacak..acele etmeden,,sabırla....kolay gelsin kürşat..elimizden bir şey gelirse ;çorbada bizimde tuzumuz olsun....
konuyu geç farkettim.merakla takip ederken para için adam satışını ve gerçek dostların nasıl yardıma koştıuklarını gördüm..kürşat kardeşim hem çok bilgili ,hemde çok zevkli. çok genç olmasına rağmen bilgeliği,dürüstlüğü ve bilgi paylaşımı sayesinde etrafındaki dostları hiç eksik olmuyor..bu araç bir serüvene dönüşmüş.sonunda efsane bir araç çıkacak..acele etmeden,,sabırla....kolay gelsin kürşat..elimizden bir şey gelirse ;çorbada bizimde tuzumuz olsun....
Heeee. Senin lastiğin yanına kadar gitmiş. ;D
Şimdi düğmeli bir sistem yapıyorum. Baktım karşıdan bi Nissan geliyor, basıyorum düğmeye, lastik çıkıp üstüne doğru geliyor, gerisi sana kalmış ;D)
gitmedim 1 haftadır yarın gidicem sanırım çeker koyarım muhtemelen çamurluklar kesilmiştir astarlanmaya başlanmıştır
motor içinde bir keçeyi kaybettiler onu ariyoruz 15 gündür motoru toplıycakdık yoksa.
buna benzer bir dış roll bar + port bagajj düşünüyorum ama borular ön tampona gitmiycek ön cam hizasında kalıcak, trafikde çok göze batmayacak şekilde yapıcam