KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Su an sanayideyim fotograflarını çektim , inanılır gibi değil bunu yapan adama usta denmez sadece dolandırıcı şerefsiz denir. Biri gelse bir ustaya böyle yap dese yapmaz adam gibi usta .
Buyur burdan yak. Bir bomba daha...
Kürşad bu iş selamete erdiğinde bir kutlama lazım artık. Şansızlığın bu kadarı, birde kurşun falan döktür, olmadı kurban kes kampta çeviririz.
Tempus' Alıntı:
Su an sanayideyim fotograflarını çektim , inanılır gibi değil bunu yapan adama usta denmez sadece dolandırıcı şerefsiz denir. Biri gelse bir ustaya böyle yap dese yapmaz adam gibi usta .
Çektiğim fotoğraflar, arka çamurluk dıştan bakınca sağlam görünüyordu, çamurluğu kesmek için genişletince birde baktık ki üstten sağlam tabakayı kesmişiz altta kırmızı orjinal çürük çamurluk duruyor. Aralarada köpük doldurulmuş bir sürü yere.
ne takayım Mücahit söyle o zaman onu takayım 50 tl bunların tanesi defender aka dodik. daha iyisi defender XL dodik var seti 1000 TL kırılırsa bişey olursa tekde satılmıyor biri gitse tekrar set alıcaksın.
35 lastikle ve ofsetli jant ile dodik yok gibi duracağa benziyor.
Çok masraf ediyorsunuz zorladığından eminim. Ama bu dodikler yakışmamış. Daha oval birşeyler ayarlayabilirseniz daha hoş olacaktır.
"Uzaktan ahkem kesmek kolaydır" Dediğinizi duyar gibiyim . Şuanki durum araç bitince keşke daha iyisini yapsaydım diyeceğiniz bir uygulamaya benziyor.
Allah kolaylık versin;
bitemedi bir türlü sıkıntısı aracın...
Patrol hayalimdi şimdi soru işaretleri başladı kafamda... Burada da bir ustada satılık var arabayı tamir ederken iyice patrollükten çıkarmışlar uydura, kaydıra bir tuhaf bir şey olmuş
hepsi mi böyle bunların acaba diyor insan...
C.C.
Allah kolaylık versin;
bitemedi bir türlü sıkıntısı aracın...
Patrol hayalimdi şimdi soru işaretleri başladı kafamda... Burada da bir ustada satılık var arabayı tamir ederken iyice patrollükten çıkarmışlar uydura, kaydıra bir tuhaf bir şey olmuş
hepsi mi böyle bunların acaba diyor insan...
C.C.
arabanın bir suçu yok 22 yaşında ve muhtemelen deniz suyunda kullanmışlar şantiyede vs ve umursamamışlar yıkamamışlar. Üstüne birde Antalya gümrüğünde yatınca araba bitmiş. Antalya gümrüğünden çıkan araçlar ciddi sıkıntılı.