Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 209,759

Etiketler
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

çıkabilir abi her yerinden birşeyler çıkabilir, aslında düşününce 23 yaşında bir araç.. kimbilir kimlerin elinden geçti neyi düşünerek ne tür çözümler ürettiler işte hepsi burada.

omergin' Alıntı:
Kursad hardtop ne renk olacak?

kendi rengi olucak, siyah yaparsam kötü durur diye düşünüyorum, beğenmezsme ilerde onu söker siyah da denerim

aha da buraya yazıyorum ikinci bir rengi deneyecek kadar o araba sende kalmaz sen bu canavarı bitir gelir alırlar senden sende kıramazsın verirsin gider...

kht58' Alıntı:
aha da buraya yazıyorum ikinci bir rengi deneyecek kadar o araba sende kalmaz sen bu canavarı bitir gelir alırlar senden sende kıramazsın verirsin gider...

vallahi zaten benim planlarımı tamamen aştı bu araba. ben ucuz maliyetli vurdu kırdı arabası yapayım diye aldım, şu an en pahalıya malolmuş arabam olma yolunda ilerliyor. Dolayısı ile iyi bir teklif olursa bunca uğraşıma değecğeini düşünürsem veririm. Bu arabayı bu kadar yapıp satmazsam ben bunla en az 1 sene kıyıp off road yapamam

bsayil' Alıntı:
vay Hüseyin im nasılsın hala caya kahveye geleceksin

İyim saolasın barboroscum doğru söylüyorsun gelemedik bir türlü benim burası f tipinin acığıgibi birşey amma inşallah gelicem. sen gel kardeşim hiç mi yolun düşmüyor bu tarafa.

tamamen katılıyorum sana

bugün arabanın boyası bitti, ufak tefek pürüzler için bir zımparalanıp pasta cila atılıcak, bu arada iç yalıtım malzemeleri döşenmeye başlandı, elektirik tesisatı elden geçip döşeniyor, ön cam ısmarlanmıtı oda geldi