Bende kendi Duster'ım için böyle bir cihaz almak istiyorum? ne tavsiye edersiniz?
nereden ve kaça alabirim? Yurtdışından uygun fiyata getirtmek mümkünmü ve böyle bir şey yapsak doğrumu? yoksa uğraşma ülkemizde zaten uygun fiyata bulmak mumkun mu?
Elimdeki eğim ölçerler aşağıdaki resimde mevcut.
Buraya çoklu resim ekleyemedim. Malum siteye verdiğim ilanlar 75516834 ilan numarasına girerek diğer ilanlardan bakabilirsiniz.
Bende kendi Duster'ım için böyle bir cihaz almak istiyorum? ne tavsiye edersiniz?
nereden ve kaça alabirim? Yurtdışından uygun fiyata getirtmek mümkünmü ve böyle bir şey yapsak doğrumu? yoksa uğraşma ülkemizde zaten uygun fiyata bulmak mumkun mu?
Dusterin konsoluna uyabilecek olan sanırım 2007 üzeri Toyota FJ cruiser modelinin eğim ölçeri.
Yada mitsubishinin herhangibir modelini alıp içindekileri çıkartıp ayrı bir kasaya oturtturmak.
Yurt dışından ebay üzerinden alablirsiniz.
Yada tanıdığınız varsa direk hurdacılardan söküp yollayabilir. Hurdacının kendisinin sökmesini isterseniz astarı yüzünden pahalıya gelir. Ama sökecek biri varsa ozaman fiyatlar makul oluyor.
Selam
Sensör derken pusula sensörümü. Yoksa ısı sensörümü.
Pusula olarak iki farklı model var bunlardan birinin sensörü içinde diğerininki torpidonun üst ön kısmında camın altında bulunuyor. Isı sensörü olarak ise yerli araçların ısı sensörünü deneyebilirisiniz.