Ynt: Nissan Pickup 4x4
arkadaşlar iyi günler bana bi yardımcı olabilir misiniz
?
bulunduğum ilde ben pickup alana kadar nissanlar yoktu doğru düzgün, ben aldıktan sonra araba hergün çarşıda olunca buralar nissan pickuplarla dolmaya başladı
ama parça konusunda çok sıkıntı çekiyorum .. bazı parçalar acil olarak lazım acaba bi yardım eli uzatabilir misiniz
- ön kapılar için menteşe pin burcları ( kapılar ağır o yüzden 99 model araçta menteşe burcları bitmiş değişmesi gerek 3 liralık bişe ama bulabilsem ah )
- ön fren balataları daha ephey gider ama balataların sallanmaması için bi de balata sacı oluyo tenekeden uyduruk bişey işte o uyuz şey kırılmış çok çok çok ses yapıyo, o sac ayrı satılmaz belli o yüzden saclı balata alabileceğim bi site veya telefon numarası ?
- ön sağ ve sol kapıların camlarının iç kısımdaki fitillleri
- ön sol kapının kilidinide sökmeye çalışmışlar parkta becerememişler ama kilidin içine etmişler komple kilit seti lazım
- son olarakta nissanın ne kadar prestijli olduğunu düşünün ki kaput üzerinde 2001 modellere kadar olan nissan arması var onu sökmüşler . nasıl söktüler aklım şaştı ama çok küfrettim
aracım 1999 model d22 kasa ... arkadaşlar acilen bi yardımcı olabilirseniz çok sevinecem nevşehirde bulunamıyo buldurulamıyo ... parçaçılara gidiyorum yok olmaya yokta adamlar hiç bi japonun parçasını bulamıyolar isteksizler yani
bu arada pickup gibisi varmı yaa heleki nissan gibisi ... aracım 302 bin km ama daha Maşaallah taş gibi koyduğum kadar yağı alıyorum öle büyük bi ağrızayla üzmedide beni . ben onu seviyorum o da beni ama işte haliyle yaşlandıkça ufak tefek malzemeleri yıpranıyo oda normaldir .. turbosu yok ama bana böylede yetiyo 140 neme yetmiyo ... istediğimde 170 lere götürüyo beni ama yazık yani o hız pickuplarda hem zararlı hem tehlikeli .
nissan = taş malı