PEÇE Yeni Üye Mesajlar 19 Tepkime Puanı 0 Web www.peceotomotiv.com.tr 21 Mar 2010 #1 merhaba sevgili forum dostları Nissan QashQai aracınızın original ithal aksesuarlarını www.peceotomotiv.com.tr adresinden bulabilirsiniz Sormak istediğiniz soruları buradan cevaplamaktan ve forum daki arkadaşlara yardımcı olmaktan mutluluk duyarım Tüm forum dostlarına selamlar.
merhaba sevgili forum dostları Nissan QashQai aracınızın original ithal aksesuarlarını www.peceotomotiv.com.tr adresinden bulabilirsiniz Sormak istediğiniz soruları buradan cevaplamaktan ve forum daki arkadaşlara yardımcı olmaktan mutluluk duyarım Tüm forum dostlarına selamlar.
B bimsef Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 9 Ağu 2010 #2 Ynt: Nissan QashQai Araçlar için Original Aksesuarlar Merhaba, ben aşağıdaki resimde gösterilen aksesuarın nasıl takıldığını öğrenebilirmiyim ? herhangi bir delme işlemi yapılıyormu ? yoksa yapıştırılıyormu ?
Ynt: Nissan QashQai Araçlar için Original Aksesuarlar Merhaba, ben aşağıdaki resimde gösterilen aksesuarın nasıl takıldığını öğrenebilirmiyim ? herhangi bir delme işlemi yapılıyormu ? yoksa yapıştırılıyormu ?
B bimsef Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 9 Ağu 2010 #3 Ynt: Nissan QashQai Araçlar için Original Aksesuarlar bu arada özür dileyerek, tamponun alt kısmında bulunan koruyucu muhafazadan bahsediyorum
Ynt: Nissan QashQai Araçlar için Original Aksesuarlar bu arada özür dileyerek, tamponun alt kısmında bulunan koruyucu muhafazadan bahsediyorum