selim kardeş mutlaka.Allah nasib eder diyelim.ve Dün arac Elazığ dan benim memleketten karakoçandan kamyon ile kartala geldi. benim usta Hamit Usta ya indirdik.Bu sabahta yıkamadan işe soyularak başladık.Kısacası bir boy abdesti aldırdık.inanın 50 kilo çamur kum çakıl çiktı içinden. tarlanın yarısı samurai ile gelmiş,KİĞİ ADAKLI nın çamuru kartala nasip oldu.3 kişi 3 saatten fazla uğraştık.devamını fotoğraflar ile paylaşacağım.Bütün arkadaşlara iyi paylaşımlar dilerim.
Herkese hayrlı sabahlar ve cumalar.Dostlar işin akışı değişti artık sanayi ye tıpış.Bu kez cekim e değil amelilik karışımı çıraklığa.dün şanzımanı söktük.dağıttık ve bakalım bu gün neler yapacağız.iyi paylaşımlar.
Arkadaşlar bendeki lastikler.205/75/15 TOYO Japon var ,var ama bulgur gibi olmuş amcam hiç değişmemiş.Şimdi aynı ölçülere devam mı yoksa başka ne olabilir.fikri olan ve kullanan arkadaşlar varsa .duruma bir el atsalar iyi olur iyi paylaşımlar.
Memo Avatarın süpermiş!
Şu Suzuki'nin kirli ,temiz neyse bir fotoğrafını çek. İlla ki Alpha 850 ile olmasına gerek yok, cep telefonuyla çek de görek yav!
Arkadaşlar aracı aldım.(Vekaleten).Bingöl Adaklıdan Elazığ Karakoçana getirtim.Şİmdi orada bekliyor.Getirecek nakliyeciler ile görüşmelerim.sürüyor.Gelişmeleri paylaşacağım.İnşaallah benim ve tanıştığım bütün arkadaşlar ile hayrlı olur.iyi vakitler geciririz.
Ahali samurai yokken bir oldu birken iki oldu ama bu seferde vakit yok oldu.Bu mesele at var maydan ,yok meydan var, at yok işine döndü.Hikmeti ilahi.işte.bu arada bir tanesisi satmak durumundayım.ilanlar da mevcuttur,bilgilerinize sunarım,bilenler bilmeyenlere ,durum bundan ibaret.iyi paylaşımlar.